Acasă Sport Fotbal Farul – „U“ Craiova | Alb-albaştrii vor punctele de la Ovidiu!

Farul – „U“ Craiova | Alb-albaştrii vor punctele de la Ovidiu!

Formaţiile Farul Constanţa şi Universitatea Craiova se întâlnesc duminică, de la ora 21.30, la Ovidiu, într-o partidă contând pentru etapa a 7-a din Superligă.

Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Farul!

Partida va fi arbitrată de Marcel Bîrsan (București). Acesta va fi ajutat la cele două linii de asistenții Sebastian Eugen Gheorghe (Suceava) și Vladimir Urzică (Piatra Neamț). Al patrulea oficial va fi Andrei Moroiță (Ploiești).

VAR-ul va fi asigurat de Andrei Chivulete (București) și Cristina Trandafir (București).

Observator CCA va fi Alexandru Deaconu (București). LPF l-a desemnat supervizor pe Viorel Anghelinei (Galați).

Reghecampf, bucuros: „Toţi jucătorii sunt apţi!“

Antrenorul formaţiei Universitatea Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a declarat joi că se aşteaptă la o partidă dificilă contra campioanei, dar că obiectivul Ştiinţei este clar: victoria! Optimismul tehnicianului este legat de faptul că are la dispoziţie tot lotul, inclusiv pe Mitriţă şi Koljic, şi astfel poate alinia cel mai bun unsprezece.

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

„Ne aşteaptă un meci important şi greu în acelaşi timp. Vom întâlni una dintre echipele angrenate încă în Conference League şi ştim exact ce ne aşteaptă. Vom merge la Constanţa să încercăm să câştigăm toate cele trei puncte! Va fi un meci total diferit de toate celelalte pe care le-am jucat până acum şi sperăm să ne descurcăm. Avem tot lotul la dispoziţie în momentul de faţă, toţi jucătorii sunt apţi. Sper ca duminică seară să alcătuim un unsprezece puternic, care să reuşească să facă un meci bun şi în acelaşi timp să câştige toate cele trei puncte. Nu ştiu cât de spectaculos va fi acest meci, mai ales că ei vin după un joc dificil în Conference League. Totul depinde şi de abordarea lor, dar noi vom încerca să facem un unsprezece încât să reuşim să ne impunem. Un lucru este însă cert: nu va fi uşor!“, a spus strategul Ştiinţei.

„Sunt foarte multe orgolii în joc“

Laurenţiu Reghecampf nu consideră un avantaj faptul că Farul a evoluat aseară în Conference League, cu finlandezii de la HJK Helsinki.

„Este plăcerea şi ambiţia fiecărui jucător atunci când semnează cu o echipă mare să aibă parte de meciuri internaţionale. Pentru ei va fi pozitiv faptul că vor juca împotriva Universităţii Craiova venind după un meci dificil în cupele europene. Asta pentru că există şi o ambiţie foarte mare în momentul când întâlnesc o echipă bună, ca a noastră. Sunt foarte multe orgolii în joc. Este mult mai dificil când ai parte de meciuri fără miză, când vi din cupele europene şi ai parte de partide care nu aduc jucătorii la un nivel foarte ridicat de concentrare. De aceea v-am şi spus că va fi un meci total diferit faţă de celelalte.

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Este şi pozitiv, dar şi negativ faptul că ei vor juca în seara aceasta (joi, după închiderea ediţiei – n.r.). Pozitiv – pentru că au meciuri mai multe ca noi, iar negativ – pentru că, probabil, vor mai obosiţi. Dar au un lot destul de numeros şi cu siguranţă se vor mobiliza. Eu am o experienţă foarte mare cu aceste meciuri şi întotdeauna echipele care au în lot jucători cu caracter se mobilizează şi fac faţă la asemenea jocuri. Farul este o echipă periculoasă, cu jucători cu o calitate individuală foarte bună. Putem spune că le lipseşte încă experienţa jocurilor internaţionale, dar au un antrenor care ştie să-şi motiveze jucătorii foarte bine. Va trebui să fim foarte concentraţi şi determinaţi, altfel vom avea un meci foarte greu. Repet: obiectivul este să facem un meci foarte bun şi să câştigăm toate punctele“, a explicat Laurenţiu Reghecampf.

Screciu: „Gândul nostru este doar la victorie“

Din rândul jucătorilor Universităţii Craiova, mijlocaşul Vladimir Screciu îşi doreşte un succes împotriva Farului şi poate şi un gol contra „marinarilor“.

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

„Suntem conştienţi că ne aşteaptă un meci greu, dar cred că dacă o să ne facem treaba foarte bine o să luăm cele trei puncte. Gândul nostru este doar la victorie. Nu contează unde o să joc. Voi evolua acolo unde mă pune Mister şi sper să o fac cât mai bine. Chiar dacă joc mijlocaş central sau fundaş central încerc să-mi ajut echipa cât de bine pot. M-am bucurat pentru golul cu UTA, prima mea reuşită pentru Universitatea Craiova, şi sper să continuu să înscriu. Dacă nu o voi face, sper să înscrie colegii mei şi să câştigăm la Constanţa. Sperăm să fie un meci spectaculos, cu multe goluri date, nu primite. Încercăm să nu luăm niciun gol“, a menţionat Screciu.

Superliga, etapa 7

Vineri, 25 august: Oţelul Galaţi – FC Voluntari 2-2, FCU Craiova – Rapid 3-5.
Sâmbătă, 26 august: CFR Cluj – FC Botoşani 3-1, Dinamo Bucureşti – Petrolul Ploieşti 1-1.
Duminică, 27 august: Poli Iaşi – Sepsi Sf. Gheorghe a fost amânat, ora 21.30: Farul Constanţa – Universitatea Craiova.
Luni, 28 august – ora 18.30: AFC Hermannstadt – U Cluj, ora 21.30: UTA Arad – FCSB.

Clasament: 1. FCSB 15 puncte (golaveraj 10-3), 2. „U“ Craiova 14 (11-2), 3. CFR Cluj 13 (13-7), 4. Petrolul 12 (12-10), 5. Rapid 11 (14-10), 6. Voluntari 10 (12-14), 7. Sepsi 9 (6-2), 8. Dinamo 8 (7-11), 9. Hermannstadt 7 (6-5), 10. Farul 6 (9-10), 11. Oţelul 6 (5-7), 12. U Cluj 6 (10-13), 13. FCU 6 (14-18), 14. UTA 4 (4-9), 15. Botoşani 3 (5-10), 16. Iaşi 3 (6-13).

Citeşte si: SCMU Craiova a anunţat cooptarea baschetbalistului Nik Dragan

Exit mobile version