Acasă Sport Fotbal EXCLUSIV | Lucian Pretorian a anunțat organigrama CCJ al Universitatea Craiova

EXCLUSIV | Lucian Pretorian a anunțat organigrama CCJ al Universitatea Craiova

Managerul Centrului de Copii și Juniori (CCJ) al clubului Universitatea Craiova, Lucian Pretorian, a declarat în exclusivitate pentru GdS Sport, cum arată în prezent staff-urile echipelor pe care le coordonează.

„La echipa a doua, Mădălin Murgan este noul antrenor secund, după plecarea lui Dragoș Bon la prima echipă. Principal este tot Corneliu Papură. ‘Satelitul’ a susținut sâmbătă, la Vâlcea, primul joc amical, pe care l-a câștigat în fața CSM-ului cu 2-0. Programul celorlalte partide de verificare:
-miercuri, 2 august, de la ora 10.00, jucăm la Filiași, cu ACSO;
-sâmbătă, 5 august, jucăm la Severin cu Viitorul Șimian, de la ora 10.00 sau 11.00 în funcție de vreme;
-miercuri, 9 august, jucăm la Pitești, cu Câmpulung;
-sâmbătă, 12 august, o întâlnim în deplasar pe Turris Turnu Măgurele;
-sâmbătă 19 august, în funcție de țintar, jucăm cu Sporting, la Roșiori. Să nu cumva să jucăm primele etape cu ei, că atunci schimbăm adversarul.

La echipa a doua nu joacă decât cu copii născuți în anii 2007, 2006 și foarte puțini în 2005. Este făcută doar pentru juniori, să crească! Echipa va evolua tot la Aeroport, pe terenul sintetic“, a declarat managerul CCJ al Universitatea Craiova.

Sunt modificări și la „elite“

Lucian Pretorian a prezentat și staff-urile cu care pornește la drum în noua ediție de campionat de la Liga de Tineret și Liga Elitelor.

„Toate echipele de la elite au început pregătirea, urmând ca sezonul să înceapă în 12-13 august. Sunt modificări în staff-uri. Organigrama arată astfel:
-la Liga de Tineret rămâne Ștefan Florescu;
-la Under 17, Bogdan Vrăjitoarea îl va avea secund pe Alex Dinu;
-la Under 16, principal este Daniel Mogoșanu și secund Gabriel Velcovici;
-la Under 15 se ocupă Bogdan Budescu.
Vom fi atenți, ca și până acum, ca juniorii noștri să crească sănătos și, bineînțeles, să facă pasul la echipa mare atunci când vor avea ‘bagajul’ necesar
“, a subliniat Lucian Pretorian.

Citește și: CFR Cluj – „U“ Craiova 1-1 | Nicuşor Bancu: „E un punct care ne ajută“

Exit mobile version