Acasă Sport Fotbal FCU Craiova – U Cluj 3-4 | Reacțiile din cele două tabere

FCU Craiova – U Cluj 3-4 | Reacțiile din cele două tabere

FCU Craiova a pierdut, 3-4 cu U Cluj, iar dezamăgirea a fost foarte mare în tabăra oltenilor. Antrenorul Nicolae Dică a identificat rapid problemele echipei sale și a tras un semnal de alarmă.

Prima repriză a fost una în care am dominat. Îmi doresc ca jucătorii să aibă mai multe realizări. La primul lor șut pe poartă am primit gol. În repriza a doua am intrat bine în joc. La 3-2 am transmis să fim agresivi, compacți. Din păcate, am pierdut jocul. Am avut o atitudine ok, dar vreau mai mult. Vreau mai multă reacție, după pierderea mingii. Ofensiv, marcăm. Trebuie să acționăm ca o echipă. Nu am reușit să luăm nici măcar un punct. Am primit goluri foarte ușor. Trebuie să ne gândim ce avem de făcut pe viitor. Chițu a marcat două goluri. Nu e rolul lui acolo, dar a reușit să marcheze. Trebuie să ne trezim rapid. Important e să analizăm ce am făcut greșit, ce am făcut bine“, a spus Nicolae Dică, la Digi Sport.

Aurelian Chițu: „E clar că nu e ok!”

Atacantul lui FCU, Aurelian Chițu, s-a arătat îngrijorat de „zestrea“ din clasament, dar consideră că jocul nu a fost rău.

E o seară foarte proastă. După al doilea gol am crezut că avem meciul sub control, dar nu am reușit să ținem de rezultat. La 3-2 am mai avut o șansă, dar nici atunci nu am reușit. E doar vina noastră! Vom vedea ce vom face în viitor, dar e clar că nu e ok. Ne apasă, normal! E foarte trist, dar nu avem ce face, trebuie să mergem înainte.

Am marcat trei goluri și am luat patru. Au fost mai buni! Mergem la meciul următor și vom încerca să câștigăm. Avem așteptări mari, dar, din păcate, am pornit foarte prost. Nu e nimic pierdut, e clar putem să redresăm. Nu cred că am jucat atât de rău, dar am luat goluri prea ușor. Suntem supărați, nu știu ce să zic. Nu mă așteptam să pierdem. Sper sa trecem peste cât mai repede“, a declarat Chițu.

Toni Petrea: „E important că am revenit“

De partea cealaltă, antrenorul lui U Cluj, Toni Petrea, a remarcat revenirea echipei sale după ce a fost condusă de două ori de FCU. El s-a arătat nemulțumit de jocul defensiv al „șepcilor roșii“.

Un meci greu. Pe margine e foarte dificil să trăiești asemenea momente. Am făcut prea multe greșeli. Le-am permis să ia inițiativa, dar e important că am revenit. Îi felicit pe jucători pentru revenire. Cred că asta vor să vadă și suporterii noștri, cum ne ridicăm când suntem jos. E o victorie de moral, dar avem multe lucruri de rezolvat. Am primit șase goluri în două etape, deci avem de rezolvat lucruri pe faza de apărare. Nu avem voie să primim atâtea goluri! Sunt lucruri pe care trebuie să le analizăm și să le îmbunătățim.

Nu joacă numele, nu contează că unii au sute de meciuri, campionate și trofee câștigate, important e ce e pe teren. Fără muncă și disciplină, nu se poate. Poate că avem cea mai experimentată echipă, dar nu joacă numele pe teren. Trebuie să muncim“, a declarat Toni Petrea.

Dan Nistor: „Începem să fim echipa care vrem să fim“

Din rândul jucătorilor lui U Cluj, experimentatul Dan Nistor se bucură că i-a contrazis pe cei care au contestat valoarea lotului „șepcilor roșii“.

Mulți au dat cu noroi în noi, că suntem retrogradați, că suntem… Eu nu țin să le răspund, că sunt un băiat de la țară, părinții mi-au dat cei șapte ani de acasă. Câștigăm puncte, câștigăm moral și începem să fim echipa care vrem să fim. Au venit mulți jucători, trebuie un rodaj, să ne înțelegem între noi. Sunt bucuros pentru această victorie. Sunt convins că echipa va arăta mult mai bine pe viitor. Să marchezi patru goluri în deplasare, pe un teren atât de greu, arată că avem caracter și valoare“, a declarat Dan Nistor.

Citește și: FCU Craiova – U Cluj 3-4 | Concurs de „duble“, câștigat de ardeleni

Exit mobile version