Acasă Sport Fotbal Sepsi – FCU | Dică încearcă un debut fericit

Sepsi – FCU | Dică încearcă un debut fericit

Sepsi Sf. Gheorghe și FCU Craiova deschid etapa a 2-a din Superligă. Disputa este programată vineri, de la ora 18.30, în Covasna, pe „Sepsi Arena“.

Descoperă oferta Superbet pentru partida cu Sepsi!

CCA l-a desemnat arbitru central pe Adrian Cojocaru (Galați). Asistenți vor fi George Neacșu (Câmpulung) și Alexandru Vodă (Alba Iulia). Al patrulea oficial va fi Sorin Vădana (Cluj).

VAR-ul va fi asigurat de Horațiu Fesnic (Cluj), respectiv Alexandru Filip (Constanța).

Observator din partea CCA va fi Irina Mîrț (București). LPF l-a numi supervizor pe Ion Marin (București).

Dică începe cu un meci tare

FCU Craiova nu a dedicat o conferință specială pentru meciul cu Sepsi. A făcut totuși una în timpul săptămânii, în care l-a anunțat antrenor principal pe Nicolae Dică.

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

„Am venit cu mare drag la FCU. Mi-am dorit să antrenez această echipă pentru că văd în ea un lot foarte bun pentru Liga 1. Îmi doresc să facem performanță. Sunt condiții foarte bune. Discuțiile avute cu domnul Mititelu mi-au dat încredere. Mi-a dat libertate să fac totul la această echipă. Asta nu înseamnă că nu voi avea comunicare cu dânsul. Eu comunic, îmi place să spun ce am de spus. Am mare încredere în ceea ce putem să facem. A trecut doar o etapă și cu siguranță vom arăta mai bine în viitor“, a declarat tehnicianul piteștean.

„M-a sunat cineva din club. Am venit la Craiova, am avut această întâlnire de câteva ore. I-am spus dânsului ce îmi doresc să fac și a fost de acord. I-am spus cum văd fotbalul, ce vreau de la acești jucători. Important este ca și atunci când pierzi să ieși cu capul sus de pe teren“, a mai spus Nicolae Dică.

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Acesta va avea un debut greu, cu multă presiune, pentru că este cunoscută tensiunea dintre cele două grupări, după ce în sezonul trecut unul dintre meciurile directe s-a oprit din cauza scandărilor de tot felul din sectorul oltenilor. Meciul s-a repetat fără fani, covăsnenii s-au impus categoric, dar antipatiile au rămas, chiar dacă nu recunoaște nimeni.

Liviu Ciobotariu: „Suntem motivați și pregătiți“

Din tabăra gazdelor, antrenorul Liviu Ciobotariu, a vorbit într-un cadru organizat despre întâlnirea cu FCU.

„Este primul nostru meci oficial de acasă, din noul sezon. Întâlnim o echipă foarte motivată din multe puncte de vedere. Unul dintre ele ar fi faptul că au schimbat antrenorul și este clar că jucătorii de acolo vor dori să demonstreze că sunt capabili să fie titulari. Vor fi motivați și pentru că au pierdut primul joc de acasă. Își doresc să facă un meci bun și să plece de aici cu un rezultat pozitiv. Vom avea un meci greu, pentru că întâlnim o echipă bună, cu jucători tehnici, care dacă nu ești atent pot face diferența în orice moment“, a explicat Ciobi.

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

„În privința noastră e clar că vrem să luăm cele trei puncte. Ne dorim să ne facem suporterii fericiți printr-un joc bun și prin rezultat. Am început cu un egal la Rapid și ne dorim foarte mult să câștigăm acest meci cu FCU. Avem un moral bun și avem două jocuri oficiale reușite și mă refer la Supercupă și un punct obținut în deplasare. Suntem motivați și pregătiți“, a completat Liviu Ciobotariu.

Superliga, etapa a 2-a:

Vineri, 21 iulie – ora 18.30: Sepsi Sf. Gheorghe – FCU Craiova, ora 21.30: UTA Arad – CFR Cluj.
Sâmbătă, 22 iulie – ora 18.15: Farul Constanța – FC Voluntari, ora 21.30: FCSB – Dinamo.
Duminică, 23 iulie – ora 18.30: Poli Iași – FC Hermannstadt, ora 21.30: U Cluj – Rapid.
Luni, 24 iulie – ora 18.30: FC Botoșani – Petrolul Ploiești, ora 21.30: Universitatea Craiova – Oțelul Galați.

Citește și: EXCLUSIV | Pavel Badea s-a pronunţat în privinţa fuziunii dintre Universitatea Craiova şi FCU

Exit mobile version