Acasă Sport Fotbal Eugen Neagoe primeşte întăriri la echipă

Eugen Neagoe primeşte întăriri la echipă

Foto: Alex Vîrtosu
Foto: Alex Vîrtosu

Universitatea Craiova nu a efectuat decât un transfer în această vară, repatriindu-l pe Alex Mitriţă. Patronul Ştiinţei, Mihai Rotaru, este mulţumit de lotul pe care-l are acum, dar vrea să mai mărească puţin concurenţa pe anumite posturi. Unul dintre acestea ar fi cel de mijlocaş ofensiv, iar aici a fost în discuţie Alex Cicâldău. Cum transferul acestuia are şanse infime să se realizeze, finanţatorul grupării oltene s-a orientat spre jucătorii străini.

„Acum căutăm un singur jucător. Nu vă dau poziția. Să spunem că ar fi profilul lui Cicâldău. Am făcut o ofertă. Nu e din România. Credem că s-ar putea să ne trebuiască și un fundaș central. În cantonament, Mendy ne-a dat satisfacție, a jucat bine. Am zis ca a treia opțiune să avem jucători din propria academie. Sunt mulți jucători cărora noi trebuie să le dăm șanse. Noi avem patru campionate câștigate la tineret. Avem surprize… Găină, Stana… Atanas Trică a revenit, e surpriza plăcută. Sunt și alții care ne-au surprins neplăcut. Cine nu se adaptează, va pleca. Vii, nu ai reușit, pleci“, a declarat Mihai Rotaru, la Digi Sport.

Sunt destule locuri vacante

Dacă la capitolul sosiri lista este extrem de scurtă, la plecări cuprinde mai multe nume. Universitatea Craiova s-a despărţit în această vară de Rivaldinho, Ionuţ Vînă, Sergiu Hanca, Bogdan Mitrea, Bogdan Vătăjelu şi Valerică Găman.

Reamintim că Universitatea Craiova şi-a efectuat cantonamentul în Bulgaria, unde a susţinut cinci partide de verificare. Bilanţul este pozitiv, „leii“ înregistrând trei victorii (2-0 cu Botev Plovdiv, 2-0 cu FC Drita şi 3-2 cu Slavia Sofia) şi două înfrângeri (0-2 cu Ludogorets şi 0-2 cu Lokomotiv Plovdiv).

Ştiinţa debutează în ediţia de campionat 2023-2004 a Superligii împotriva nou promovatei Dinamo Bucureşti. Disputa va avea loc luni, 17 iulie, de la ora 21.30, în Capitală.

Citeşte şi: Instanţa a făcut lumină: palmaresul este la Universitatea Craiova, nu la FCU!

Exit mobile version