Acasă Sport Fotbal Ligue 1 | Neymar nu are de gând să plece de la...

Ligue 1 | Neymar nu are de gând să plece de la PSG

Atacantul brazilian Neymar doreşte să-şi ducă la bun sfârşit contractul cu Paris Saint-Germain, valabil până în 2027, anunţă cotidianul sportiv L’Equipe, citat de Agerpres.

În prezent accidentat, Neymar a fost departe de aşteptările conducătorilor şi fanilor echipei pariziene în sezonul recent încheiat. Zvonurile privind posibila sa plecare de pe „Parc des Princes“ s-au intensificat în ultima perioadă. Un impediment pentru cluburile care şi l-ar dori pe brazilian este salariul uriaş. Fotbalistul cariocas câştigă patru milioane de euro pe lună! Doar „granzii“ din Premier League ar putea suporta o astfel de sumă.

Conform presei sportive internaţionale, Chelsea Londra şi Newcastle United ar fi interesate de serviciile lui Neymar.

Brazilianul ar prefera să rămână la PSG. Asta chiar dacă bunul său prieten Lionel Messi a decis să părăsească Parisul şi să-şi continue cariera în Major League Soccer, la Inter Miami.

Posibila plecare a starului francez Kylian Mbappe, dorit de Real Madrid, reprezintă un argument în plus pentru Neymar să rămână pe „Parc des Princes“. Asta ar însemna că ar avea mai multă libertate în ofensivă, în sezonul viitor. Influenţa sa în cadrul echipei ar creşte.

Nici responsabilii clubului parizian nu mai par atât de dornici să se despartă acum de Neymar. Sunt conştienţi că nu trebuie să piardă toate cele trei mari vedete din lotul lui PSG în această vară.

Citeşte şi: Hristo Zlatinski: „Universitatea Craiova este o echipă mare şi a rămas în inima mea“

Exit mobile version