Acasă Sport Fotbal Plecat de la „U“ Craiova, Găman şi-a găsit rapid echipă în Superligă

Plecat de la „U“ Craiova, Găman şi-a găsit rapid echipă în Superligă

Valerică Găman (34 de ani), fostul fundaș al Universității Craiova, va continua în Liga 1, la scurt timp după despărțirea oficială de formația olteană. Găman a fost prezentat oficial la FC Hermannstadt. Sibienii au anunțat că stoperul cu 14 meciuri și un gol la naționala României a semnat un contract valabil un sezon.

Pe 31 mai, Universitatea Craiova a anunțat despărțirea de Găman. Contractul său ajunsese la final, iar cele două părți nu au ajuns la un acord pentru prelungire. Fundașul central a jucat în doar 20 de meciuri din sezonul recent încheiat, a marcat două goluri, iar în play-off a apărut doar la meciul din ultima rundă cu Sepsi (0-1), când a fost introdus pe final.

Valerică Găman este al cincilea transfer realizat de FC Hermannstadt în această vară. Sub comanda lui Marius Măldărășanu au mai sosit atacanții Gabi Iancu (29 de ani) și Adrian Petre (25 de ani), dar și mijlocaș Cristi Neguț (27 de ani) și Alexandru Jipa (20 de ani).

Găman are un titlu de campion al României cu Astra Giurgiu, în 2016. Alături de Universitatea Craiova a cucerit Supercupa României, în 2021.

Citeşte şi: Jovan Markovic: „Ar fi o durere foarte mare să nu ne calificăm mai departe“

Exit mobile version