Acasă Sport Fotbal Emil Săndoi: „Sunt puțin îngrijorat, parcă am avut lipsă de personalitate“

Emil Săndoi: „Sunt puțin îngrijorat, parcă am avut lipsă de personalitate“

România U21 a pierdut categoric împotriva Spaniei U21, scor 0-3, în prima etapă a Grupei B de la turneul EURO 2023 U21. 

FRF anunțase, la scurt timp după numirea lui Emil Săndoi de anul trecut, că are ca obiectiv calificarea în semifinalele turneului. După primul meci, România U21 nu a dat semne că poate ajunge în penultimul act, iar selecționerul a avut un discurs resemnat. 

Bineînțeles că ne doream mai mult. Parcă am avut lipsă de personalitate. La primele două goluri pe care le-am primit avusesem mingea în posesie, dar ne-am grăbit și ne-am speriat nejustificat. Parcă n-am avut un control în anumite momente ale jocului, de-asta sunt puțin îngrijorat. E adevărat, Spania e o super-echipă, a demonstrat-o și astăzi în teren. Dar dacă eram puțin mai atenți… Am închis bine culoarele lor de joc, dar jocul greșeala așteaptă. De-asta sunt supărat!

Am primit primul gol după ce am avut mingea în control, la cel de-al doilea la fel, să nu mai vorbesc de golul 3, venit dintr-o deviere. Cred c-a fost o presiune prea mare care a apăsat pe jucători, poate și pentru că n-au fost meciuri oficiale în această perioadă. Îmi pare rău că s-a întâmplat așa, va trebui să le ridic moralul. E un duș rece, dar peste 3 zile ne așteaptă altă partidă, care va fi tot deosebit de grea. Cu această teamă pe care am avut-o, să nu zic lipsă de personalitate, în unele situații de contraatac, parcă am luat cele mai proaste decizii de fiecare dată“, a spus Săndoi. 

Citeşte şi: România U21 – Spania U21 0-3 / „Colosul“ iberic i-a făcut „mici“ pe tricolori

Exit mobile version