Acasă Sport Fotbal Mihăilă, atac direct la fani şi critici: „Dacă aveți alții, de ce...

Mihăilă, atac direct la fani şi critici: „Dacă aveți alții, de ce nu-i chemați la naţională?“

Valentin Mihăilă, eroul României, a anunțat după meci că a suferit o accidentare înainte de a marca al doilea gol. Jucătorul Parmei a avut un discurs dur, în care s-a plâns de anumite critici primite de jucătorii naționalei pe parcursul acestei acțiuni.

Totodată, Mihăilă le-a cerut românilor să nu mai critice naționala și să aibă încredere în jucătorii primei reprezentative.

Mă simt foarte bine. Sunt fericit, dar în același timp trist, pentru că am suferit o leziune musculară pe coapsa dreaptă și nu prea mă încântă acest lucru. M-am accidentat cu o fază înainte de gol. Am pasat în lateral la Burcă și deja am simțit că mi s-a încărcat puțin mușchiul. Apoi, la pasa lui Moruțan, înainte de gol, am simțit cum m-a înțepat piciorul pe coapsă și asta a fost. E un rezultat pe care îl meritam. A doua repriză a fost foarte bună. Felicit coechipierii, echipa și suporterii. Am crezut în șansa noastră și am reușit să egalăm.

Periculos scorul de 2-0. Dacă eram bine, poate aveam noroc și îl dădeam și pe al treilea (n.r – râde). Noi am avut încredere în noi. Majoritatea oamenilor din România nu prea au avut încredere în noi, zic că suntem slabi, că suntem națională mică. Da, am jucat destul de slab, dar cu toții știm că Elveția e o forță a Europei, care se califică la orice turneu final. Probabil că s-au mai relaxat puțin și ei, iar noi am prins aripi și am reușit să egalăm.

Nu mai criticați!

Vreau să dau un semn. Suntem o echipă mică, cum spun toți, dar aveți încredere în noi, pentru că alții nu aveți. Dacă aveți alții, de ce nu-i chemați la naţională? Credeți în noi pentru că suntem o țară! Noi suntem. Dacă n-am fi noi, ar fi alții și poate nu știu… vreau să aveți încredere în noi. Până la urmă, toți vrem să ne calificăm la EURO! Nu mai criticați! Am auzit critici că ne-am bucurat că s-a anulat golul marcat de Kosovo. Ce voiați să facem? Să plângem? N-am înțeles treaba asta.

Edi Iordănescu mi-a spus doar să intru, să iau acțiuni individuale, pentru că asta mă reprezintă și să am încredere că pot marca. Am acceptat alegerea domnului Iordănescu, am intrat în a doua repriză și până la urmă s-a dovedit a fi ok această decizie. Nu pot să neg asta“, a spus Valentin Mihăilă

Citeşte şi: Elveția – România 2-2 / Slab să fii, un Mihăilă să ai! O țară întreagă îți mulțumește!

Exit mobile version