Acasă Sport Fotbal Superliga | Christopher Braun, transferat de Rapid, de la CFR Cluj

Superliga | Christopher Braun, transferat de Rapid, de la CFR Cluj

Fundaşul german Christopher Braun s-a transferat de la CFR Cluj, la Rapid Bucureşti.

„Mulțumim, Christopher Braun! Cluburile CFR 1907 Cluj și Rapid București au ajuns la un acord privind transferul fundașului Christopher Braun! Îi mulțumim pentru munca depusă în tricoul echipei noastre de-a lungul acestui sezon și îi dorim multă baftă în carieră“, a anunţat gruparea ardeleană.

La rândul său, Rapid Bucureşti a precizat că Braun este cel de-al treilea transfer din această pauză competiţională şi că a semnat un contract valabil până în 2025.

„Rapid a reuşit cel de-al treilea transfer al acestei perioade, aducându-l pe Christopher Braun, de la CFR Cluj. În vârstă de 31 de ani, fundaşul german a semnat un contract valabil pentru două sezoane, astfel că va juca în Giuleşti până în 2025. Braun se află încă în Germania, urmând a se alătura lotului antrenat de Adrian Mutu pe 14 iunie, când rapidiştii se vor reuni la Baza Constructorul Mobexpert“, se menţionează pe site-ul giuleştenilor.

Născut la Hamburg, Braun are şi cetăţenie ghaneză. A mai evoluat în cariera sa la formaţiile St. Pauli II, Wilhelmshaven, VfB Oldenburg, SG Wattenscheid, Fortuna Sittard, OFI Creta, FC Botoşani şi CFR Cluj.

În sezonul recent încheiat, fundaşul dreapta a evoluat în 44 de meciuri pentru CFR Cluj. A reuşit un singur gol, chiar contra Rapidului, în victoria cu 3-1, de pe Stadionul Giuleşti. El a jucat pentru CFR în 30 de meciuri de Superligă, 1 în Supercupă, 4 în Cupa României şi 9 în Conference League.

În perspectiva următorului sezon, Rapid a mai transferat până acum doi jucători: Omar El Sawy (ultima oară la FK Csikszereda) şi Răzvan Oaidă (FCSB).

Citeşte şi: Alex Mitriță va avea parte de o prezentare specială la Universitatea Craiova

Exit mobile version