Acasă Sport Fotbal CFR Cluj – FCU Craiova | Examen pentru Conference League în Gruia

CFR Cluj – FCU Craiova | Examen pentru Conference League în Gruia

Foto: Facebook FCU
Foto: Facebook FCU

Ocupanta ocului 3 din Superligă, CFR Cluj, o va întâlni joi, 1 iunie, de la ora 20.30, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu“, pe FCU Craiova, formație care a încheiat pe 7. Partida din Gruia contează pentru barajul pentru Conference League.

CCA l-a desemnat arbitru central pe Istvan Kovacs (Carei). Acesta va fi ajutat de asistenții George Neacșu (Câmpulung) și Ferencz Tunyogi (Zalău). Al patrulea oficial va fi Iulian Călin (Ștefănești). Observator pentru arbitri a fost numit Marcel Savaniu (Satu Mare).

Marcel Pușcaș le bate obrazul conducătorilor CCA

Președintele formației FCU Craiova, Marcel Pușcaș, s-a arătat indignat de faptul că Istvan Kovacs este arbitrul desemnat de CCA să arbitreze cel mai important meci din istoria clubului patronat de familia Mititelu.

Din păcate pentru Petrescu și din fericire pentru noi, ăsta este regulamentul. Cel mai mare păcat e că din nou se poate trece la bănuieli în privința delegării arbitrilor. Să nu uităm că Istvan Kovacs este din Cluj. Să câștige cel mai bun, dar faptul că tu, CCA, delegi un arbitru cu domiciliul în Cluj… Hai să îl luăm pe Colțescu. Să ne arbitreze o repriză Kovacs și o repriză Colțescu. Am ajuns la nivelul ăsta în fotbalul românesc? E chiar culmea! Să lăsăm ostilitățile să se desfășoare în teren. Lasă-ne să jucăm. Nu ne face să trecem la bănuieli.

Istvan Kovacs are casă în Cluj! Extraordinar, de parcă nu s-a compromis. S-a compromis la hențul la Bahassa, la un meci cu Universitatea Craiova. În sărăcia noastră de arbitri, e cel mai bun. Hai să facem o brigadă din Cluj, cu Feșnic, Cerei, să fie observator Dîncu, Salomir. Astea sunt problemele care fac lumea și publicul să intre la bănuieli și să se abată de la jocul în sine.

Nu e o problemă dacă pierdem cu 7-0, dar hai să nu bănuim pe cineva. Asta e singura teamă. Cred că putem să jucăm bine, am demonstrat lucrul ăsta. Noi nu avem nimic de pierdut. Toată presiunea este pe CFR. Noi nu am avut cupe europene, încercăm să avem. La noi e un trend ascendent, la ei este descendent“, a spus Marcel Pușcaș, la Digi Sport.

Dan Petrescu: „Nu o să înțeleg niciodată aceste decizii“

Antrenorul formației CFR Cluj, Dan Petrescu, are și el ceva de comentat, dar despre meci în sine. „Bursucul“ nu înțelege de ce echipa sa, care a terminat pe locul 3, trebuie să susțină un meci de baraj cu FCU, ocupanta poziției a 7-a.

„Una e să participi în cupele europene și alta să nu. O să vedeți ce meci dramatic o să fie mâine (joi – n.r.). Adversarul e foarte puternic. Toată lumea se aștepta ca echipele din prima ligă să bată la scor, inclusiv eu. În fotbal se poate întâmpla orice. E un meci important pentru noi. E al 63-lea meci și există o stare de oboseală. În fotbal tot timpul ultima impresie contează. Sper ca băietii să facă un joc excelent și să califice echipa în Europa. Mi se pare incredibil să fie într-o lume real locul 3 cu locul 7 pentru Europa. Nu o să înțeleg niciodată aceste decizii“, a spus Dan Petrescu.

Citește și: Alexandru Mitriță, la un pas de revenirea la Știința

Exit mobile version