Acasă Sport Fotbal Mihai Rotaru anunţă schimbări la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru anunţă schimbări la Universitatea Craiova

Finanţatorul formaţiei Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, a avut o intervenţie la Digi Sport în care a vorbit despre gruparea din Bănie, dar şi despre Farul Constanţa, noua campioană a României.

„Putem să ne uităm în curtea lui Gică Hagi. Mi se pare cel mai mare antrenor român la ora actuală, o spun cu toată responsabilitatea. Ar trebui să se uite ceilalți antrenori români la ce face. Să câștigi două titluri cu o academie nu e miracol, e o muncă ce a avut la bază o filosofie respectată pas cu pas. La noi, niciodată n-au fost multe plecări sau veniri. De obicei maximum 4-5. Vom menține acest lucru. Nu vrem să schimbăm complet echipa în fiecare an, dar vom aduce niște jucători dintre care 2-3 să fie titulari“, a spus finanţatorul Ştiinţei.

„Vrem să fim din nou în Europa“

Mihai Rotaru este convins că șansele de calificare în Europa nu sunt foarte mari. Cu toate acestea a anunțat că Eugen Neagoe va pregăti echipa și în sezonul viitor.

„Continuăm cu Eugen Neagoe. Vrem să îmbunătățim staff-ul, lotul de jucători, să gândim lucrurile pe termen lung. S-ar putea că ratarea cupelor europene să ne ajute să fim mult mai puternici în lupta la titlu, pentru că avem timp în plus în care să ne vedem de campionat. Dar nu ne dorim asta, vrem să fim din nou în Europa”, a declarat Mihai Rotaru.

Jucătorii de care s-ar putea despărţi Ştiinţa în această vară sunt fundaşii Valerică Găman, Bogdan Mitrea şi mijlocaşul Ante Rogulic. Lista va fi finalizată după meciul cu Sepsi, în urma unei analize atente a tot ceea ce s-a întâmplat pe parcursul anului competiţional. Cât despre transferuri, oficialii Craiovei şi-au făcut deja o listă cu jucători ce ar putea fi aduşi şi vor începe discuţiile curând.

Citeşte şi: Andrei Ivan: „N-am avut emoţii deloc la acest penalti“

Exit mobile version