Acasă Sport Fotbal Liga 3 | Victor Naicu, mesaj mobilizator înainte de meciul de la...

Liga 3 | Victor Naicu, mesaj mobilizator înainte de meciul de la Deva

ACSO Filiaşi şi-a complicat singură viaţa, după ce a pierdut runda trecută, scor 1-2, pe teren propriu, în faţa formaţiei Gilortul Târgu Cărbuneşti. Pentru gruparea doljeană urmează o deplasare extrem de grea, la liderul CSM Deva. Antrenorul Victor Naicu şi băieţii săi vor şi trebuie să obţină cel puţin un punct din această confruntare ca să-şi păstreze cu şanse reale locul 2, care duce la barajul de promovare. Pentru a evita oboseala, ACSO Filiaşi va pleca spre Deva încă de joi, de la prânz.

„Atmosfera nu este una foarte bună, pentru că venim după o înfrângere pe teren propriu care ne putea aduce calificarea matematic la baraj. Şansele sunt în continuare de partea noastră, dar ne va fi greu în continuare, pentru că jucăm împotriva liderului, pe terenul acestuia. Trebuie să ne mobilizăm şi să depăşim momentul psihologic în care ne aflăm. Încă suntem la mâna noastră şi până în ultimul joc ne agăţăm de orice speranţe. Avem motive să fim optimişti. S-a muncit foarte bine în aceste zile, am discutat mult cu băieţii şi suntem pregătiţi să facem o partidă mare şi să obţinem un rezultat pe măsură.

Nu vom conta pe Fotescu, suspendat după meciul cu Gilortul. Şi Rovenţa absentează, fiind accidentat. Tudor a început antrenamentele, însă nu este 100%. Revine în schimb Manolache. A început antrenamentele şi se simte mai bine. În rest toată echipa e aptă“, a declarat Victor Naicu, pentru GdS Sport.

Liga 3 – seria 7

Play-off, etapa 8 (penultima):
Vineri, 12 mai – ora 18.00: CSM Deva – ACSO Filiaşi.
Sâmbătă, 13 mai – ora 18.00: Viitorul Şimian – Gilortul Târgu Cărbuneşti.
Clasament:
1.CSM Deva 57 (15-9)
2.ACSO Filiaşi 48 (11-10)
3.Târgu Cărbuneşti 46 (7-12)
4.Viitorul Şimian 41 (8-10)

Citeşte şi: Juniori U17 | CSS Craiova, la un pas şi de finala Campionatului Naţional

Exit mobile version