Acasă Sport Fotbal Liga 3, seria 7 | Derbiul ACSO Filiaşi – CSM Deva se...

Liga 3, seria 7 | Derbiul ACSO Filiaşi – CSM Deva se anunţă spectaculos

Formaţia doljeană ACSO Filiaşi o va întâlni vineri, pe teren propriu, de la ora 17.00, pe CSM Deva, liderul seriei 7 de la Liga 3. Partida contează pentru etapa a 5-a din play-off şi are o importanţă foarte mare în configuraţia clasamentului.

Partida de pe stadionul „Orăşenesc“ va fi arbitrată de Mădălin Marinescu (Bucureşti), ajutat de asistenţii Alexandru Mihăilă (Vâlcea) şi Cătălin Țuțuianu (Bucureşti).
Delegat de joc va fi Daniel Emanuel Băloi (Târgu Jiu), iar observator arbitri Alexandru Băjan (Videle).

Victor Naicu: „Sper să le mai administrăm şi noi o înfrângere“

Antrenorul formaţiei ACSO Filiaşi, Victor Naicu, se aşteaptă la o partidă dificilă, dar speră ca punctele să ajungă în contul doljenilor.

„Întâlnim echipa de pe primul loc din serie şi sperăm să facem un joc bun. Îi văd conectaţi pe băieţi şi sper să le mai administrăm şi noi o înfrângere. Amândouă echipele venim după înfrângeri şi concentrarea e maximă. Pe ei îi interesează să nu piardă şi să-şi consolideze prima poziţie. E clar că în momentul în care pierzi puncte atmosfera nu este cea mai bună, mai ales la ei, care nu aveau nicio înfrângere până în etapa trecută. Dar trebuie să recunoaştem că nici nouă nu ne-a căzut bine înfrângerea de la Cărbuneşti. Încă mai avem jucători care nu sunt recuperaţi. Au început să intre la antrenament Vulpe, Chiriţoiu şi Manolache, dar încă nu sunt 100% şi nu ştiu dacă ne putem baza pe ei în etapa aceasta. Trebuie să fim atenţi la jocurile următoare. Avem trei etape importante, dar nu decisive în stabilirea clasamentului“, a declarat Victor Naicu, pentru GdS Sport.

Dănuţ Scuturoiu: „Suntem peste ei ca formă în momentul de faţă“

Din rândul jucătorilor, Dănuţ Scuturoiu crede că ACSO Filiaşi este capabilă de un rezultat excelent cu Deva.

„O să fie un meci foarte greu şi important, pentru că poate influenţa enorm lupta pentru locul 2. Întâlnim o echipă care ne-a învins în campionatul regular, dar noi ne-am motivat foarte bine la ei acasă şi am reuşit să scoatem un egal. Deva nu este o echipă de speriat, la cum i-am simţit în teren. Acum, jucând pe teren propriu, sper să-i învingem. Toate echipele din play-off sunt bune şi cred că sunt echilibrate ca lot, dar eu cred că suntem peste ei ca formă în momentul de faţă. Aşteptăm suporterii într-un număr cât mai mare la meci, să ne susţină, pentru că numai aşa putem să obţinem un rezultat foarte bun“, a spus Dănuţ Scuturoiu.

Liga 3 – seria 7

Play-off, etapa 5:
Vineri, 28 aprilie
– ora 17.00: Gilortul Târgu Cărbuneşti – Viitorul Şimian, ACSO Filiaşi – CSM Deva.
Clasament: 1. Deva 51 (5-5), 2. Filiaşi 44 (7-6), 3. Şimian 40 (5-4), 4. Cărbuneşti 40 (4-6).

Play-out, etapa 5:
Vineri, 28 aprilie
– ora 17.00: Armata Aurul Brad – Progresul Ezeriş, Viitorul Pandurii II Târgu Jiu – Jiul Petroşani.
Sâmbătă, 29 aprilie – ora 17.00: Retezatul Hațeg – Voinţa Lupac.
Clasament: 1. Lupac 33 (10-7), 2. Petroşani 32 (6-4), 3. Brad 23 (7-7), 4. Hațeg 22 (7-4), 5. Târgu Jiu 14 (8-9), 6. Ezeriş 14 (6-13).

Citeşte şi: Mihai Rotaru: „Am încredere în arbitraj!“

Exit mobile version