Acasă Sport Fotbal Norvegia U19 – România U19 4-0 / Rezultat rușinos, gândul la Euro...

Norvegia U19 – România U19 4-0 / Rezultat rușinos, gândul la Euro dispare treptat

România U19 a pierdut categoric cu Norvegia U19, scor 0-4, în primul meci din Turul de Elită, iar șansele de calificare la Campionatul European din vară sunt acum aproape nule. Elevii lui Alexandru Pelici mai au de jucat cu Franța, favorita grupei, și cu Irlanda de Nord. Doar prima clasată se califică însă la EURO.

România nu a avut nicio șansă cu Norvegia, scandinavii dominând de la un capăt la celălalt duelul cu „tricolorii”. Norvegia a deschis scorul după doar 4 minute, prin Hansen-Aarøen, iar apoi a dus scorul la 2-0 după un sfert de oră de joc, prin Flataker. Până în minutul 25, nordicii au mai marcat o dată. Diferența din prima repriză a fost zdrobitoare și la statistici: gazdele au tras de 12 ori, de 7 ori pe poartă, în timp ce România a avut două șuturi cadrate.  

După pauză, ritmul a mai scăzut, dar românii au rămas tot invizibili pe teren. Elevii lui Pelici s-au apropiat de poarta adversă abia în minutul 83. Norvegienii au închis tabela în prelungiri, în minutul 90+4, prin Riisnaes.

Norvegia U19: Ree – Murugesapillai, Solheim, Hopland, Egeli – Hjorteseth – Wassberg, Odegard, Hansen-Aarøen, Schjelderup – Flataker. Selecționer: Luis Pimenta.

România U19: Dincă – Kovacs, Pașcalău, Duțu, Borza – Vulturar, Sala – Mazilu, Radaslavescu, Musi – Burnete. Selecționer: Alexandru Pelici.

Pentru România va urma jocul cu Irlanda de Nord, pe 25 martie.

Citește și: România U20 are parte de două amicale tari cu Portugalia şi Norvegia

Exit mobile version