Acasă Sport Fotbal Alb-albaştrii, optimişti înaintea derbiului din Capitală

Alb-albaştrii, optimişti înaintea derbiului din Capitală

Foto: Alex Vîrtosu
Foto: Alex Vîrtosu

FCSB şi Universitatea Craiova se întâlnesc sâmbătă, de la ora 20.00, pe Arena Naţională, în prima etapă a play-off-ului din Superligă. Disputa se anunţă extrem de disputată datorită orgoliilor dintre cele două combatante, dar şi dorinţei de a porni cu dreptul în minicampionatul ce va decide campioana României.

Vezi oferta Superbet pentru meciul cu FCSB!

Tehnicianul Ştiinţei, Eugen Neagoe, a evidenţiat faptul că FCSB este o echipă bună, dar că poate fi învinsă, în ciuda absenţelor importante din lotul alb-albastru.

„Este un joc important şi nu doar prin prisma faptului că este primul din play-off. Sunt puse în joc trei puncte, iar adversarii noştri sunt, în acest moment, în faţa noastră în clasament. Ne dorim cu toţii să reuşim, staff-ul, jucătorii şi toţi cei care facem parte din acest club, plus suporterii noştri. Trebuie să reuşim să trecem cu bine peste acest prim joc din play-off. Este un joc important, aşa cum vor fi toate cele 10 din play-off. Vor fi foarte disputate, pentru că se întâlnesc cele mai valoroase echipe ale campionatului nostru. Toate echipele sunt valoroase şi, bineînţeles, se poate întâmpla orice. Ar fi foarte important să pornim play-off-ul cu o victorie. Nu va fi uşor, dar vom face tot ce depinde de noi să câştigăm“, a spus „Geană“.

„Mi-aş dori să practicăm un joc frumos şi să câştigăm“

Neagoe a enumerat „răniţii“, dar este convins că toţi cei pe care îi va introduce în teren vor da totul pentru un rezultat bun.

„Noi suntem pregătiţi, chiar dacă avem destule probleme medicale. Ştiţi foarte bine că Nicuşor Bancu este accidentat de o perioadă lungă şi în continuare va fi departe de echipă, de lotul pe care-l vom deplasa la meciurile oficiale. Pe lângă el mai este şi Mihai Căpăţînă în afara lotului din cauza acelei fracturi, dar sperăm să revină după acest joc şi după perioada de întrerupere. S-au mai adăugat pe listă Silva, Badelj, plus Vătăjelu după jocul disputat acasă cu UTA. Nu ştiu sigur, dar cred că Vătăjelu era convocat şi la echipa naţională. Chiar mi-a părut rău pentru el, dar asta este situaţia. Jucătorii care sunt apţi în acest moment sunt valoroşi şi avem mare încredere în ei. Mi-aş dori să practicăm un joc frumos şi să câştigăm.

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

Nu ştiu cât este de important faptul că ei nu au un antrenor principal pe bancă. Nici nu vreau să vorbesc despre ce se întâmplă la alte echipe. FCSB are jucători valoroşi şi este mai puţin important cine va sta pe bancă, cine va lua deciziile, pentru că jucătorii ştiu foarte bine ce au de făcut. Sper ca băieţii noştri să fie mai inspiraţi decât adversarii şi să reuşim ceea ce ne propunem“, a explicat antrenorul Universităţii Craiova.

„Avem timp să ne facem planuri de viitor“

Întrebat de lupta la titlu şi de şansele Ştiinţei, Eugen Neagoe a punctat că nu se vorbeşte despre aşa ceva în momentul de faţă în vestiarul Craiovei.

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

„Am văzut că oamenii nu prea ne-au dat mari şanse la titlu. Sincer chiar nu vreau să vorbesc în acest moment de acest subiect. Vrem să rămânem concentraţi pe ce avem de făcut. Ne gândim doar la jocul de sâmbătă seară. Toată energia mea este capacitată în acest moment doar pentru acest joc. După această partidă se întrerupe campionatul şi avem timp să ne facem planuri de viitor. Eu nu cred că se mai poate vorbi despre aşa ceva în 2023 (despre alianţe – n.r.). Sunt convins că toate echipele care sunt în play-off îşi vor juca şansele pe teren. Chiar nu mă gândesc la alte lucruri“, a comentat Eugen Neagoe.

Andrei Ivan: „Toate echipele din play-off pot lupta la titlu“

La rândul său, căpitanul Universităţii Craiova, Andrei Ivan, a declarat că speră într-un rezultat pozitiv în meciul cu FCSB şi că lupta pentru titlul de campioană va fi foarte disputat.

„Va fi o partidă foarte grea pentru noi. Începe play-off-ul şi trebuie să mergem la Bucureşti pregătiţi. Dăm de un adversar foarte valoros. În joc vor fi trei puncte foarte importaante pentru noi, pentru că FCSB este în faţa noastră şi trebuie să câştigăm.

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Sincer să fiu, nu s-a vorbit niciodată de titlu. Nu ne gândim încă acolo. Mereu am luat-o pas cu pas. Următorul meci este cel mai important pentru noi şi trebuie să luăm cele trei puncte sâmbătă seară. Nu ne interesează părerea altora (legat de şansele Craiovei la titlu – n.r.). Noi ne vedem de treabă, ne antrenăm, vrem să fim din ce în ce mai buni şi la final vom vedea pe ce loc terminăm. Nu ştiu a câta şansă avem, dar cred că toate echipele din play-off pot lupta la titlu.

Depinde cum începem. FCSB este o echipă valoroasă, dar poate fi învinsă. Dacă nu am crede asta nici nu am mai pleca la Bucureşti. Nu este important cine marchează, ci să câştigăm. Dacă aş marca, ar fi un bonus pentru mine“, a declarat Andrei Ivan.

Citeşte şi: Liga Campionilor | Real Madrid a învins-o şi în retur pe Liverpool

Exit mobile version