Acasă Sport Fotbal Decizie favorabilă pentru FCU: meciul cu Sepsi se decide în iarbă!

Decizie favorabilă pentru FCU: meciul cu Sepsi se decide în iarbă!

Comisia de Recurs din cadrul FRF a anunţat joi soluţia litigiului dintre FCU Craiova şi Sepsi, privind partida din 29 ianuarie, din etapa 23. Reamintim că meciul din 29 ianuarie, a fost întrerupt în minutul 26 din pricina scandărilor repetate cu caracter rasist şi xenofob. Membrii Comisiei de Disciplină au decis victorie la „masa verde“ pentru Sepsi, dar şi o pedeapsă de 6 etape fără spectatori pentru FCU. Cele două cluburi s-au ales şi cu amenzi: Sepsi cu 25.000 de lei pentru organizare defectuoasă, iar FCU cu 22.500 de lei.

Gruparea patronată de familia Mititelu a făcut recurs, nefiind de acord cu hotărârile luate de prima instanță. La Comisia de Recurs din cadrul FRF s-a discutat pe tema acestui caz în trei şedinţe, soluţia fiind prezentată astăzi.

„Recurs Craiova: admite în parte. Anulează forfe, dispune rejucare din minutul 0. Menține sancțiune 6 etape deplasare și penalitate sportivă 22.500. Recurs Sepsi: admite în parte, reduce penalitatea sportivă la 10.000 lei (de la 25.000)“, se arată în soluționarea cazului.

Cel mai probabil, meciul dintre Sepsi și FCU se va rejuca joia viitoare. Ambele formații vor evolua duminică, de la ora 21.00, în etapa a 30-a a sezonului regular din Superligă. Sepsi contra celor de la FCSB, FCU cu Hermannsatdt.

Citeşte şi: „U“ Craiova – UTA | Eugen Neagoe şi Ştefan Vlădoiu nu concep decât victoria

Exit mobile version