Acasă Sport Fotbal Liga Campionilor | AC Milan, victorioasă cu Tottenham în optimi

Liga Campionilor | AC Milan, victorioasă cu Tottenham în optimi

AC Milan a întrecut-o pe Tottenham Hotspur cu scorul de 1-0 (1-0), marţi seara, pe „San Siro“, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

Brahim Diaz a marcat singurul gol al meciului după o centrare a lui Theo Hernandez (‘7).

Tătăruşanu nu a avut prea mult de lucru, dar s-a achitat cu bine la şuturile lui Dier (’13), Emerson (’26) şi Sarr (’75). În minutul 59, fostul internaţional român a fost accidentat la un duel aerian cu Lenglet, lovindu-se la glezna stângă la aterizare, însă a putut continua partida.

Ciprian Tătărușanu a bifat al treilea meci consecutiv din Liga Campionilor fără gol primit (victoriile cu Dinamo Zagreb, Salzburg și acum cu Tottenham).
Chiar dacă stilul său de a apăra nu este considerat unul estetic de către jurnaliștii italieni, Ciprian a fost lăudat pentru faptul că intervențiile sale au fost eficiente. De altfel, Tătărușanu a primit nota 7.4 din partea celor de la Sofascore. Mai mult decât el a primit doar Rafael Leao (7.7).
Presa italiană vorbește despre faptul că Mike Maignan, titularul de drept al postului de portar, va reveni la campioana Italiei odată cu meciul retur cu Tottenham, de pe 8 martie, de la Londra.

AC Milan: Tătăruşanu – Kalulu, Kjaer, Thiaw – Saelemaekers (’77, Messias), Krunic, Tonali (’86, Pobega), Hernandez – B. Diaz (’77, De Ketelaere), Leao (’90+1, Rebic) – Giroud.

Tottenham: Forster – Romero, Dier, Lenglet (’81, B. Davies) – Emerson Royal, Skipp, Sarr, Perisic – Kulusevski (’70, Richarlison), Son (’81, Danjuma) – Kane.

Liga Campionilor, optimi de finală:

Marţi, 14 februarie: AC Milan – Tottenham 1-0, PSG – Bayern 0-1.
Miercuri, 15 februarie – ora 22.00: Club Brugge – Benfica, Dortmund – Chelsea.
21 februarie – ora 22.00: Frankfurt – Napoli, Liverpool – Real Madrid.
22 februarie – ora 22.00: Inter – FC Porto, Leipzig – Manchester City.

Citeşte şi: Liga Campionilor | PSG s-a înclinat în faţa lui Bayern. Francezii, de nerecunoscut în 2023

Exit mobile version