Acasă Sport Fotbal A „înghețat“ tabela la amicalul Progresul Spartac – CSM Slatina

A „înghețat“ tabela la amicalul Progresul Spartac – CSM Slatina

Divizionara secundă CSM Slatina a încheiat la egalitate, scor 0-0, partida amicală susținută astăzi, în deplasare, în compania colegei de eșalon Progresul Spartac.

CSM Slatina (primele 60 de minute): Ionuţ Pop – Mitran, Gherghe, Sălcianu, Pisăru – Anghelina, Dorin Toma – George Leaţă, Ciocâlteu, Constantin Radu – Mykhaylo Plokhotnyuk.

CSM Slatina (ultimele 30 de minute): Silveanu – Abel Stan, Smirnov, Manea, Al. Dinu – Şerban, Traşcu – David Oprescu, Luis Niţu, Cristinel Dinu – Palade.

„Ne-am îndeplinit obiectivele pentru acest joc. Este devreme să vorbim despre primul unsprezece. Modificări în lot pot apărea tot timpul, în funcţie de comportamentul lor în pregătire şi în meciuri. Aceste partide cu echipe din Liga 2 ne vor permite să cristalizăm un prim unsprezece… Este clar că nu am urmărit rezultatul, atât timp cât în minutul 60 am schimbat întreaga echipă“, a declarat Dan Oprescu, pentru pagina de Facebook a clubului.

Acesta a fost cel de-al cincilea joc de verificare susținut de gruparea de pe malul Oltului. În primele patru teste, CSM Slatina a înregistrat următoarele rezultate: 3-0 cu Minerul Costeşti, 0-5 cu Universitatea Craiova, 2-0 cu Cetatea Turnu Măgurele și 3-1 cu Sporting Roșiori.

Miercuri, 15 februarie, CSM Slatina va întâlni, în deplasare, pe CSA Steaua. Ultimul joc de pregătire este programat programat sâmbătă, 18 februarie. Slătinenii o vor întâlni atunci, pe teren propriu, pe CSC Şelimbăr.

Citește și: Liga 3 | Universitatea II Craiova a pierdut amicalul cu Daco-Getica București

Exit mobile version