Acasă Sport Fotbal Farul – „U“ Craiova | Eugen Neagoe şi Andrei Ivan au prefaţat...

Farul – „U“ Craiova | Eugen Neagoe şi Andrei Ivan au prefaţat meciul de la Ovidiu

Universitatea Craiova o va întâlni luni, de la ora 20.00, la Ovidiu, pe Farul Constanţa. Partida contează pentru etapa 24 din Superligă.

Gruparea din Bănie va decola mâine, în jurul prânzului, spre Litoral. Din acest motiv oficialii olteni au organizat astăzi conferinţa de presă premergătoare duelui cu trupa lui Gigă Hagi. La întâlnirea cu mass-media locală au fost prezenţi antrenorul Eugen Neagoe şi atacantul Andrei Ivan. Cei doi au apreciat că adversara de luni este foarte valorasă, motiv pentru care se aşteaptă la o partidă dificilă.

VEZI VIDEO!

„Geană“ a dezvăluit că la ultimul antrenament Mihai Căpăţînă a devenit indisponibil după ce şi-a rupt două degete de la o mână. Acesta a comentat şi pe tema transferurilor efectuate în această iarnă, dar şi a bătăliei pentru podium şi pentru titlu.

Despre obiectivul din play-off a vorbit şi Andrei Ivan. Cei doi au făcut şi o scurtă evaluare a fotbalului românesc şi au concluzionat că se află pe un trend ascendent cu fiecare an.

Citeşte şi: FCU – U Cluj 5-0 | Nicolo Napoli: „Este meritul băieților!“

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version