Acasă Sport Fotbal FCU Craiova – U Cluj 5-0 | Băieţii lui Napoli au făcut...

FCU Craiova – U Cluj 5-0 | Băieţii lui Napoli au făcut ce au vrut cu ardelenii

FCU Craiova s-a impus foarte clar, atât ca rezultat, cât şi ca joc, în faţa echipei U Cluj, în partida susţinută vineri seară, pe stadionul „Ion Oblemenco“. A fost 5-0 pentru olteni, după un joc la discreţie. Disputa a contat pentru etapa 24 din Superliga.

Elevii lui Nicolo Napoli au deschis scorul rapid, prin Aurelian Chiţu. Servit excelent cu o pasă de Albu, atacantul a preluat şi a şutat din marginea careului mare la colţul din stânga (’12)

Chiţu a „recidivat“ în minutul 25. Bahassa i-a pasat pe culoar, acesta a preluat la 10 metri şi a trimis pe lângă portar, la colţul din dreapta.

Gazdele au mai punctat o dată până în pauză prin Dragoş Albu, care a şutat superb, de la 17 metri, la colţul din stânga al porţii (’36).

Spectacol şi după pauză

Evoluţia bună a fost răsplătită cu un gol în privinţa lui Bahassa. Acesta a rămas cu poarta goală după o pasă a lui Albu, după un cadou făcut de fundaşul Miron (’82).

Rezultatul final a fost stabilit de Blănuţă, care a primit o pasă din stânga, de la Ibrahim, şi a trimis pe lângă Iliev (’90).

Statistică oferită de flashscore.ro

FCU Craiova: Gurău (’84, R. Popa) – Negru, Duarte, Henriques, Huyghebaert (’60, Mascarenhas) – Albu, Achim (’84, Ibrahim) – Baeten (’60, Ganea), Bauza, Bahassa – Chiţu (’70, Blănuţă). Antrenor: Nicolo Napoli.

U Cluj: Iliev – Ilie, Miron, Simion – Vlădoiu, Bic (’46, I. Filip), Remacle (’64, Gomes), Oancea – Haită (’46, I. Stoica), Thiam (’64, Ad. Bălan), Chipciu (’75, Fulop). Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.

Cartonaşe galbene: – / Gomes ’65.
Au arbitrat: Adrian Viorel Cojocaru – Ferencz Tunyogi, Adrian Vornicu; Cătălin Popa.
VAR: Ovidiu Haţegan, Petruţa Iugulescu.
Observatori: Eduard Dumitrescu (CCA), Romolus Gabor (LPF).

În etapa următoare, FCU Craiova va juca în Giuleşti, cu Rapid (10 februarie, ora 20.00). La rândul său, U Cluj va evolua „acasă“, la Mediaş, cu CS Mioveni (10 februarie, ora 17.00).

Superliga, etapa 24:

Vineri, 3 februarie:
Chindia – UTA 2-1
FCU – U Cluj 5-0
Sâmbătă, 4 februarie:
ora 14.30: Hermannstadt – Argeş
ora 20.00: Rapid – Voluntari
Duminică, 5 februarie:
ora 15.30: Mioveni – Sepsi
ora 21.00: CFR Cluj – FCSB
Luni, 6 februarie:
ora 17.00: Botoșani – Petrolul
ora 20.00: Farul – „U“ Craiova

Clasament:

Citeşte şi: Chindia – UTA 2-1 | Trupa lui Toni Petrea, la cea de-a doua victorie consecutivă

Exit mobile version