Acasă Sport Fotbal FCU – U Cluj | George Ganea şi Nicolo Napoli, cu gândul...

FCU – U Cluj | George Ganea şi Nicolo Napoli, cu gândul doar la victorie

FCU Craiova şi U Cluj se întâlnesc vineri, de la ora 20.00, în Bănie, într-un meci din cadrul etapei a 24-a din Superliga.

Disputa va avea loc fără spectatori, aşa cum a anunţat clubul gazdă printr-un comunicat, urmare a meciului de săptămâna trecută, de la Sfântu Gheorghe. Reamintim că meciul cu Sepsi s-a întrerupt în minutul 26 din cauza scandărilor rasiste şi xenofobe ale suporterilor echipei lui Adrian Mititelu.

Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu U Cluj!

Partida FCU – U Cluj va fi arbitrată de Adrian Viorel Cojocaru (Galaţi). Acesta va fi ajutat la cele două linii de asistenţii Ferencz Tunyogi (Zalău) şi Adrian Vornicu (Iaşi), respectiv „rezerva“ Cătălin Popa (Piteşti).
VAR-ul va fi asigurat de Ovidiu Haţegan (Arad) şi Petruţa Iugulescu (Buftea).
Observator din partea CCA va fi Eduard Dumitrescu (Piteşti). LPF l-a desemnat supervizor pe Romolus Gabor (Hunedoara).

George Ganea: „Trebuie să ne facem jocul şi să luăm punctele“

Prinşi la mijloc în „războiul“ dintre galerie şi patronat, jucătorii echipei FCU speră să mai tempereze şi ei lucrurile printr-o victorie. Atacantul George Ganea consideră că meciul cu U Cluj nu va fi deloc uşor, dar că poate fi tranşat favorabil.

„Cred că o să fie un meci greu. Cred că a văzut toată lumea meciul lor cu Rapid. Au făcut un meci bun pe un teren foarte prost. Sunt sigur că o să vină să ne facă şi nouă viaţa grea.

Vă daţi seama că a fost o situaţie nelăcută pentru noi, jucătorii (ce s-a întâmplat la Sf. Gheorghe – n.r.). După cum aţi văzut, am început foarte bine meciul (…) Asta a fost decizia lui (a arbitrului Andrei Florin Chivulete – n.r.). Eu nu cred că a fost o decizie bună şi normală, pentru că, până la urmă, am avut de suferit noi, jucătorii, care n-am avut nicio vină în tot ceea ce s-a întâmplat. Aţi văzut şi declaraţiile altor oameni din fotbal şi ne-au dat dreptate. Acum rămâne să vedem ce se va întâmpla.

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

Nu trebuie ca noi, jucătorii, să intervenim în astfel de probleme (între suporteri şi familia Mititelu – n.r.). Noi trebuie să ne vedem de antrenamentele pe care le facem zilnic şi apoi, la sfârşitul săptămânii să dăm totul pe teren şi să ducem echipa acolo unde îi este locul, adică sus în clasament“, a spus atacantul lui FCU.

„Noi trebuie să ne facem jocul, fie că sunt sau nu sunt ei (suporterii – n.r.) în tribune. Vrem să luăm cele trei puncte! O să fie un meci dificil, dar eu cred că o să facem un joc frumos. Poate fi şi un plus, dar şi un minus dacă ei nu sunt acolo. Aţi văzut că ne-au împins de la spate la derbiul cu Universitatea Craiova, dar şi la celelalte meciuri de acasă, când au fost alături de noi. Acum eu nu pot să comentez decizia lui nea Adi (Mititelu – n.r.) şi trebuie să ne vedem de joc. Trebuie să ne vedem de joc şi să luăm cele trei puncte ca să urcăm în clasament“, a completat George Ganea.

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Acesta îşi doreşte şi o calificare în cupele europene prin câştigarea Cupei României: „Pentru mine ăsta este obiectivul. Sperăm să-l atingem, pentru că suntem o echipă bună, avem jucători valoroşi. Mi-ar plăcea mult să câştigăm Cupa şi să mergem în Europa“.

Nicolo Napoli are meci cu „Hermannstadt“

În ceea ce-l priveşte pe antrenorul lui FCU, Nicolo Napoli, acesta a fost destul de limitat în declaraţii şi a mai greşit şi adversarul. El a prefaţat meciul cu „Hermannstadt“, în loc de U Cluj.

„Ne aşteaptă un meci foarte greu, Hermannstadt (U Cluj – n.r.) este o echipă bună. Încercăm să facem o partidă foarte bună şi să câştigăm cele trei puncte. Nu avem niciun accidentat. Am încredere în fotbalişti şi o să încercăm să adunăm trei puncte mâine şi apoi putem să ne gândim la meciul cu Rapid“, a spus tehnicianul italian.

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Cât despre cele petrecute la meciul cu Sepsi, Napoli a declarat:

„Aşa a decis arbitrul… Eu nu ştiu regulamentul, dar asta a fost. Jucătorii au un moral bun, jucăm acasă şi vreau să facem un joc foarte bun. Nu e problemă (că nu se joacă cu spectatori – n.r.)! Important este ca jucătorii să intre concentraţi în teren. Am încredere că băieţii vor face un joc foarte bun. Nu vorbesc eu despre suporteri, nu mă interesează. Pe mine mă interesează să jucăm bine şi să vedem rezultatul. În Italia nu există aşa ceva“.

Superliga, etapa 24

Vineri, 3 februarie:
ora 17.00: Chindia – UTA
ora 20.00: FCU – U Cluj
Sâmbătă, 4 februarie:
ora 14.30: Hermannstadt – Argeş
ora 20.00: Rapid – Voluntari
Duminică, 5 februarie:
ora 15.30: Mioveni – Sepsi
ora 21.00: CFR Cluj – FCSB
Luni, 6 februarie:
ora 17.00: Botoșani – Petrolul
ora 20.00: Farul – „U“ Craiova

Clasament:

Clasament oferit de flashscore.ro

Citeşte şi: Amical | „U“ Craiova s-a încălzit cu CSM Slatina pentru meciul cu Farul

Exit mobile version