Acasă Sport Fotbal Vînă și Hanca, la loc comanda! CNSL le-a spulberat visele

Vînă și Hanca, la loc comanda! CNSL le-a spulberat visele

Foto: Alex Vîrtosu
Foto: Alex Vîrtosu

Litigiul dintre Ionuț Vînă și Sergiu Hanca vs Universitatea Craiova, inițiat de cei doi jucători, s-a încheiat. Astăzi, Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor (CNSL) din cadrul FRF a dat verdictul și nu a fost deloc favorabil reclamanților.

Reamintim că fotbaliști au solicitat despăgubiri uriașe pentru modul în care au fost tratați de Mirel Rădoi, fostul antrenor al Științei. FRF a respins memoriile lui Hanca și Vînă împotriva Universității Craiova.

Hanca a cerut 2,5 milioane de euro pentru faptul că a fost exclus din lot de către fostul antrenor al Universității Craiova, în timp ce Vînă voia 5 milioane de euro din același motiv. CNSL nu le-a dat câștig de cauză.

HANCA SERGIU CĂTĂLIN vs. U CRAIOVA 1948 CLUB SPORTIV SA – încetare raporturi contractuale și pretenții financiare – Admite în principiu cererea de chemare în garanție formulată de pârât. Respinge excepția inadmisibilității acțiunii invocată de pârât, ca neîntemeiată. Respinge cererea de chemare în judecată, ca neîntemeiată. Respinge cererea de chemare în garanție, ca neîntemeiată. Cu recurs.

VÎNĂ IONUȚ DANIEL vs. U CRAIOVA 1948 CLUB SPORTIV SA – încetare raporturi contractuale și pretenții financiare – Admite în principiu cererea de chemare în garanție formulată de pârât. Respinge excepția inadmisibilității acțiunii invocată de pârat, ca neîntemeiată. Respinge cererea de chemare în judecata ca neîntemeiată. Respinge cererea de chemare în garanție, ca neîntemeiată. Cu recurs“, se arată în comunicatul publicat pe site-ul LPF.

Cei doi au considerat că nu le-a fost respectat contractul și au dreptul de a face recurs.

Citește și: FCU închide porţile stadionului înaintea Comisiei de Disciplină

Exit mobile version