Acasă Sport Fotbal Mititelu l-a adus pe Marius Ciobanu și l-a „eliberat“ pe Ricardo Grigore

Mititelu l-a adus pe Marius Ciobanu și l-a „eliberat“ pe Ricardo Grigore

Foto: Facebook FCU
Foto: Facebook FCU

Echipa patronată de familia Mititelu, FCU Craiova, a făcut două anunțuri importante vineri seară, înaintea meciului cu Sepsi, de la Sfântu Gheorghe. Primul este legat de capitolul sosiri, cel de-al doilea la plecări.

„FCU 1948 anunță faptul că fundașul dreapta, Marius Ciobanu, a semnat cu gruparea alb-albastră un contract valabil până în vară, cu opțiune de prelungire pentru încă două sezoane.

În vârstă de 19 ani, Marius a evoluat în prima parte a sezonului pentru Unirea Slobozia, din al doilea eșalon al României. A bifat 10 partide în toate competițiile, oferind și o pasă de gol în meciul din Cupa României cu Dinamo (3-3).

Pe data de 5 iunie 2020, la vârsta de 17 ani, Marius a debutat în Liga 1, într-un duel cu Dinamo din play-out, încheiat cu victoria câinilor roșii, scor 1-3.

De-a lungul timpului, tânărul jucător a evoluat pentru echipe precum: Academica Clinceni, Universitatea Cluj sau Unirea Slobozia. În perioada junioratului, acesta a crescut mulți ani în academia celor de la FCSB.

Marius este un jucător polivalent. Pe lângă poziția de fundaș dreapta, acesta poate juca atât ca mijlocaș dreapta, cât și mijlocaș ofensiv. De asemenea, acesta va purta numărul 74 la echipa noastră.
Mult succes în tricoul alb-albastru, Marius!“, se arată într-o postare pe pagina oficială de Facebook.

Ricardo Grigore a devenit liber de contract

Cea de-a doua noutate l-a vizat pe fundașul central Ricardo Grigore, care nu a reușit să bifeze prea multe meciuri la echipa din Bănie.

„Ricardo Grigore și FCU 1948 au ajuns la un acord privind încetarea contractului. Clubul îi mulțumește lui Rici pentru tot efortul depus în prima parte a sezonului și îi urează mult succes în următoarea provocare“, a anunțat conducerea FCU.

Citește și:

Exit mobile version