Acasă Sport Fotbal Pavel Badea, despre transferurile lui Mihai Rotaru: „Deşi îl ştim zgârcit, a...

Pavel Badea, despre transferurile lui Mihai Rotaru: „Deşi îl ştim zgârcit, a băgat mâna în buzunar“

Foto: Alex Vîrtosu
Foto: Alex Vîrtosu

Universitatea Craiova se pregăteşte să susţină cel de-al doilea meci din miniretur şi nu o face cu un moral prea bun, după înfrângerea suferită runda trecută, 0-1 cu FC Botoşani. Alb-albaştrii vor întâlni sâmbătă, de la ora 20.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“, pe AFC Hermannstadt, şi nu mai vor să dea greş şi să-şi pună suporterii în cap.

Din păcate, şi în acest meci antrenorul principal, Eugen Neagoe, va fi în tribune, din cauza litigiului cu U Cluj. Cel care-i va conduce de la margine pe Andrei Ivan şi colegii săi va fi Corneliu Papură. El este omul cu licenţa Pro UEFA şi cu dorinţa mare de a ajuta.

Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Hermannstadt!

Cât despre lot, oltenii nu se pot baza pe accidentaţii Nicuşor Bancu şi Ştefan Baiaram, dar şi pe Alex Creţu, suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene.

Pavel Badea: „Este imperativ necesar să câştigăm“

GdS Sport a prefaţat partida Universitatea Craiova – Hermannstadt cu Pavel Badea. Directorul CS Universitatea Craiova a afirmat că se aşteaptă la o dispută încinsă, dar că punctele trebuie să intre în contul grupării din Bănie, pentru că este echipa mai valoroasă.

„Va fi un meci extrem de important, dificil şi imperativ necesar de câştigat. Hermannstadt este o echipă incomodă, cu rezultate bune în prima parte a campionatului, dar care este net inferioară din punct de vedere valoric grupului nostru. Este adevărat că echipa noastră a avut un început nereuşit de miniretur. Dar e doar un meci pe care l-a pierdut şi e de domeniul trecutului. Acum este important să te concentrezi pe următoarele partide şi să le câştigi. Eu cred că echipa trebuie să arate altă faţă! Altfel vom fi cu toţii decepţionaţi de rezultat, de faptul că aşteptăm mai mult de la această echipă, de la aceşti jucători şi de la această conducere“, a declarat fostul fotbalist al Ştiinţei.

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

Cât despre problema staff-ului tehnic, Badea a spus: „Se pare că Neagoe nu va sta nici acum pe bancă, dar îl avem pe Corneliu Papură, care cunoaşte grupul foarte bine. Oricum, să fim realişti, el va colabora foarte bine cu Neagoe. Sper să găsească formula ideală pentru a câştiga acest meci.

„Faţă de alte perioade, Mihai Rotaru chiar a investit“

Chestionat în legătură cu campania de transferuri din această iarnă, Pavel Badea a apreciat efortul făcut de către finanţatorul Mihai Rotaru. În privinţa jucătorilor Alexandru Işfan, Gjoko Zajkovic şi Basilio Ndong, conducătorul Clubului Sportiv Universitatea crede că aceştia vor aduce un plus de valoare.

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

„Eu cred că am făcut trei transferuri bune. Eu văd un plus, o ridicare a gradului de concurenţă pe posturi cu trei jucători care spun ceva privindu-le CV-ul. Acum este important să se integreze repede în echipă. Oricum, faţă de alte perioade, Mihai Rotaru chiar a investit. Deşi îl ştim zgârcit, nu trebuie să-l certăm, pentru că a băgat mâna în buzunar. Şi poate că mai bagă“, a comentat Badea.

„Deocamdată nu suntem pregătiţi să luptăm pentru titlu!“

În ciuda transferurilor făcute şi a diferenţei mici (prin împărţirea punctelor în play-off) faţă de prima clasată, Pavel Badea nu crede că Universitatea Craiova are forţa să aspire la titlu în acest sezon.

„Eu cred că ne păcălim singuri dacă vorbim despre titlu. Deocamdata nu suntem pregătiţi să luptăm pentru titlu! Deocamdată suntem într-o luptă pentru locurile trei-patru. Dacă ne ducem în primele patru locuri sezonul acesta, din punctul meu de vedere este un obiectiv bun pe care l-am îndeplini. Dar, deoacamdată, trebuie să terminăm campionatul regular în primele şase, să accedem în play-off. Sunt mai multe echipe care se bat pentru titlu, iar cele mai importante se ştiu. CFR Cluj şi FCSB au nişte puncte în faţa noastră şi au pornit mult mai bine decât noi acest miniretur“, a explicat Pavel Badea.

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

În încheiere, Pavel Badea a avut şi un mesaj pentru fanii Ştiinţei:

„Suporterilor noştri le transmit să fie alături de acest proiect, aşa cum au fost în ultimii ani. El este făcut pentru craioveni, este făcut din dorinţa de a scăpa de situaţiile jenante în care am fost puşi în anii trecuţi. Echipa asta trebuie să ne reprezinte cu mândrie şi onoare, aşa cum a făcut-o până acum, cu trofee câştigate şi cu participări în cupele europene an de an“.

Superliga, etapa 23

Vineri, 27 ianuarie:
ora 20.00: U Cluj – Rapid
Sâmbătă, 28 ianuarie:
ora 14.30: UTA – Mioveni
ora 17.00: Petrolul – Chindia
ora 20.00: „U“ Craiova – Hermannstadt
Duminică, 29 ianuarie:
ora 13.30: Argeş – Botoșani
ora 16.00: Sepsi – FCU
ora 19.00: FCSB – Farul
Luni, 30 ianuarie:
ora 20.00: Voluntari – CFR Cluj

Clasament:

Clasament oferit de flashscore.ro

Citeşte şi: Superliga | FC Rapid a câştigat dreptul de folosinţă exclusivă a siglei

Exit mobile version