Acasă Sport Fotbal Dan Nistor îşi face mea culpa după ratarea din debutul meciului

Dan Nistor îşi face mea culpa după ratarea din debutul meciului

Foto: ucv1948.ro
Foto: ucv1948.ro

Mijlocaşul formaţiei Universitatea Craiova, Dan Nistor, a fost dezamăgit după înfrângerea suferită în Moldova, 0-1 cu FC Botoşani. „Ceapă“ s-a simţit vinonat după ratarea uriaşă din minutul 2, când a lovit mingea greşit de la 10 metri, având toată poarta în faţă.

„Vreau să îmi cer scuze suporterilor, coechipierilor și antrenorilor. Cred că dacă marcam la acea fază era cu totul alta soarta partidei și puteam să câștigăm. A fost o primă repriză slabă făcută de noi, cred că în a doua repriză a m jucat mult mai bine. A contat foarte mult (lipsa lui Eugen Neagoe de pe bancă – n.r.). Este antrenorul nostru și când îți lipsește antrenorul este foarte greu. Primul obiectiv este play-off-ul și după vom vedea ce vom face. Cu Hermannstdat va fi un meci foarte greu, o echipă nou promovată. Dar jucăm acasă și trebuie să câștigăm toate cele trei puncte“, a spus Dan Nistor, la Digi.

Universitatea Craiova ocupă locul 5 în clasament, cu 38 de puncte. În runda următoare, a 23-a, Ştiinţa o va întâlni pe AFC Hermannstadt. Meciul este programat sâmbătă, 28 ianuarie, de la ora 20.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“.

Citeşte şi: FC Botoşani – „U“ Craiova 1-0. Alb-albaştrii, jalnici la primul „oficial“

Exit mobile version