Acasă Sport Fotbal Amical / Universitatea Craiova – Widzew Lods 1-0. Riva a găsit golul

Amical / Universitatea Craiova – Widzew Lods 1-0. Riva a găsit golul

Universitatea Craiova s-a impus la limită, scor 1-0, în fața formației Widzew Lods, ocupanta locului 3 din Polonia, într-un joc amical, al doilea susținut în cadrul cantonamentului din Antalya.

Alb-albaștrii au marcat în minutul 38, prin Rivaldinho, care a „înțepat“ mingea pe lângă portar, de la 8 metri lateral dreapta, la colțul din stânga porții, după un assist al lui Cîmpanu.

Universitatea Craiova: Popescu – Martic, Găman, Raul Silva, Juraj Baldej – Hanca, Mateiu, Danciu – Cîmpanu, Rivaldinho, Ișfan. Au mai intrat: Lazar – Căpățînă, Sala, Zajkov, Benga, Vînă, Roguljic, Koljic.

În primul joc de verificare susținut pe pământ turcesc, Știința s-a impus cu 3-1 în fața echipei Kecskemeti, locul 2 în Ungaria.

În fine, cel de-al treilea, și totodată ultimul test, din Antalya, se va desfășura duminică, de la ora 14.00, împotriva echipei Partizan Belgrad, a doua clasată din Serbia.
După amicalul cu Partizan, Universitatea Craiova va lua charterul înapoi spre Bănie.

Universitatea Craiova revine în campionatul intern sâmbătă, 21 ianuarie, de la ora 20.00, când va evolua în Moldova, cu FC Botoșani.

Citește și: Gjoko Zajkov, bucuros că a semnat cu Universitatea Craiova

Exit mobile version