Acasă Sport Fotbal Cristiano Ronaldo, mândru la prezentarea oficială la Al-Nassr

Cristiano Ronaldo, mândru la prezentarea oficială la Al-Nassr

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo a fost prezentat astăzi, oficial, de noul său club Al-Nassr. Lusitanul a subliniat că este „mândru“ că a luat decizia de a veni la clubul saudit, în ciuda criticilor primite.

„Mă simt foarte bine şi mândru de această decizie din viaţa mea (…) Munca mea în Europa este deja încheiată, am câştigat tot“, a spus CR7, care a semnat un contract valabil până în 2025.

Cristiano va purta tricoul cu numărul 7 la noua sa echipă, iar prezentarea a avut loc pe stadionul „Mrsool Park“ din Riad.

„Am doborât toate recordurile în Europa“

Ronaldo a răspuns unor întrebări în compania antrenorului lui Al-Nassr, francezul Rudi Garcia, şi a preşedintelui consiliului de administraţie al clubului, Mussali al Muammar.

Întrebat despre criticile care i-au fost aduse pentru venirea sa la această echipă, CR7 a spus:
„Sunt un jucător unic. Am doborât toate recordurile în Europa şi vreau să le bat şi aici. Acest contract este unic pentru că sunt un jucător unic, deci este normal. Nu-mi pasă de ce spune lumea. Mă simt foarte fericit că sunt aici. Am primit oferte din Brazilia, Portugalia, America, Australia. Dar mi-am dat cuvântul lui Al Nassr“.

Saudiții sunt îm delir

Suporterii l-au întâmpinat pe fotbalist cu pancarte pe care scria „Hala, Ronaldo“ şi cu steaguri ale Portugaliei.

Ronaldo, care a ajuns luni seara la Riad împreună cu familia, a precizat că a efectuat deja vizita medicală înainte de a se alătura antrenamentelor echipei, una dintre cele mai puternice din campionatul saudit.

Citește și: Eugen Neagoe, prezentat cu mult optimism la Universitatea Craiova (VIDEO)

Exit mobile version