Acasă Sport Fotbal Mihai Rotaru neagă informația apărută și rămâne la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru neagă informația apărută și rămâne la Universitatea Craiova

Foto: gsp.ro
Foto: gsp.ro

UPDATE: Finanțatorul Universității Craiova a precizat că nu ar fi declarat cele apărute în cotidianul de sport din Capitală.

„Nu am dat nicio declarație. Au fost discuții între suporteri și in niciun caz destinate spațiului public”, susține Mihai Rotaru despre discuția purtată direct cu reporterul ProSport.

Articol inițial:

Șoc în Bănie! Mihai Rotaru susține că din vară nu va mai investi la Universitatea Craiova!

Apele sunt și mai tulburi la Universitatea Craiova! Nu doar la nivelul echipei sunt probleme, ci și la cel mai înalt, cel de acționariat. S-a simțit de mai mult timp o indiferență din partea finanțatorului Mihai Rotaru, reflectată prin lipsa unor transferuri „adevărate“, dar acum acesta a recunoscut că nu mai dorește să mai pompeze bani la echipă din vara anului 2023!

„Din vară nu voi mai continua! Dar trebuie spus că s-a prelungit contractul de asociere cu Primăria și Clubul Sportiv până în 2032. Rămâne de văzut cine va investi“, a declarat Mihai Rotaru, conform ProSport.

Unul dintre motive ar fi că Mihai Rotaru și-ar fi vândut toate afacerile din zonă ca să scape de stres.

Expiră contractul cu CS Universitatea și Primăria Craiova

Iniţiat în 2013, acordul dintre cele trei entităţi avea o valabilitate de zece ani. Grupul de afacerişti s-a obligat să asigure bugetul clubului, Clubul Sportiv Universitatea Craiova a venit în asociere cu marca Universitatea Craiova, în timp ce Primăria Craiova s-a obligat să pună la dispoziţie infrastructura, respectiv stadionul şi baza de antrenament.

În cele nouă sezoane în care a existat această colaborare, opt dintre ele petrecute în primul eşalon. Universitatea Craiova şi-a adăugat în palmares două Cupe ale României şi o Supercupă și a fost într-un an foarte aproape de a cuceri titlul. Are, de asemenea, şase participări consecutive în cupele europene. La ultima a fost la doar câteva minute de intrarea în grupele Conference League.

Mihai Rotaru pretinde că el şi ceilalţi acţionari au investit peste 20 de milioane de euro în aceşti aproape 10 ani de când se ocupă de clubul din Bănie. Trebuie spus că a realizat și câteva transferuri spectaculoase, pe bani mulți.

Revenim cu amănunte.

Citește și: România U21 va susţine amicale cu Portugalia şi Germania

Exit mobile version