Acasă Sport Fotbal CM 2022 Qatar | Luka Modric, după eliminarea Croaţiei în semifinale: „Suntem...

CM 2022 Qatar | Luka Modric, după eliminarea Croaţiei în semifinale: „Suntem trişti“

Căpitanul selecţionatei Croaţiei, Luka Modric, regretă că echipa sa nu a mai reuşit să repete performanţa de la ediţia trecută a Cupei Mondiale, oprindu-se de această dată în semifinale, după eşecul suferit marţi seară în faţa Argentinei, scor 0-3, la turneul final din Qatar.

„Nu am reuşit, din păcate. Suntem trişti, speram să jucăm o nouă finală. Nu s-a întâmplat asta. Trebuie să felicităm Argentina şi asta-i tot. Penaltiul (transformat de Messi) a fost un moment-cheie. Până atunci totul a fost bine, controlam jocul. Însă arbitrul nu ne-a acordat un corner şi a rezultat apoi penaltiul. El nu trebuia acordat, pentru că Julian Alvarez a şutat, iar portarul nostru a ieşit în faţa lui. Nu pot să cred că arbitrul a acordat acel penalti! Asta e, lucrurile nu mai pot fi schimbate“, a declarat Modric la finalul jocului de pe „Lusail Stadium“, citat de Agerpres.

„Acum trebuie să ne odihnim şi să încercăm să câştigăm următorul meci (pentru locul 3 – n.r.). Am avut o Cupă Mondială foarte bună şi nu este niciodată o pedeapsă să joci pentru echipa naţională. Este o medalie de bronz în joc, trebuie să ne pregătim pentru că, dacă o vom obţine, este un rezultat bun“, a adăugat căpitanul Croaţiei.

Argentina s-a impus în faţa Croaţiei prin golurile marcate de Lionel Messi (34 – penalti) şi Julian Alvarez (’39, ’69), iar în finala Cupei Mondiale 2022, programată duminică, de la ora 21.00, va înfrunta câştigătoarea partidei dintre Franţa şi Maroc.

la rândul său, Croaţia va susţine finala mică (locurile 3-4), urmând să o întâlnească sâmbătă, 17 decembrie, de la ora 17.00, pe pierzătoarea semifinalei Franţa – Maroc.

Citeşzte şi: Messi a anunţat că finala de duminică va fi ultimul său meci la o Cupă Mondială

Exit mobile version