Acasă Sport Fotbal Cupa României | Mihai Căpăţînă şi Mirel Rădoi vor să-şi îndulcească suporterii...

Cupa României | Mihai Căpăţînă şi Mirel Rădoi vor să-şi îndulcească suporterii (VIDEO)

Universitatea Craiova nu a avut prea mult timp la dispoziţie ca să-şi „lingă rănile“ după meciul cu FCU şi se pregăteşte să susţină meciul din etapa a 3-a din Grupa D a Cupei României. Alb-albaştrii o întâlnesc miercuri, de la ora 17.00, pe stadionul „Nicolae Dobrin“, pe FC Argeş.

Disputa din Trivale va fi arbitrată de Szabolcs Kovacs (Carei). Acesta va fi ajutat la cele două linii de asistenţii Mircea Orbuleţ (Bucureşti) şi Adrian Vornicu (Iaşi). Al patrulea oficial va fi Ionuţ Coza (Cernica). Delegat de joc din partea FRF va fi Felix Grigore (Bucureşti), fost conducător al Ştiinţei în 2013 şi 2014. Observator pentru arbitraj a fost desemnat Marian Salomir (Cluj).

Mihai Căpăţînă: „Vom merge să câştigăm“

Despre acest meci important de la Piteşti a vorbit mijllocaşul Mihai Căpăţînă, care respectă adversarul, dar nu concepe decât un rezultat pozitiv pentru Universitatea Craiova.

„Ne va aştepta o partidă foarte dificilă. Au făcut un meci bun cu Rapid. Cu puţină şansă puteau câştiga acea partidă. I-am văzut, au un joc destul de consistent, dar cu siguranţă noi vom merge să câştigăm, pentru că, toată lumea ştie, Cupa este un obiectiv pentru noi. A fost un mic dezavantaj faptul că am jucat numai în deplasare. Nu-i uşor, dar noi, indiferent unde jucăm abordăm fiecare meci la victorie şi cu siguranţă vom face aşa şi mâine. Cred că e normal să se acumuleze puţină oboseală. Cred că s-a acumulat la toate echipele, nu doar la noi, dar nu trebuie să ne gândim la asta. Din punctul meu de vedere stăm destul de bine fizic şi cred că vom arăta bine mâine“, a comentat Mihai Căpăţînă.

Mirel Rădoi: „Va fi un meci decisiv“

La rândul său, antrenorul formaţiei Universitatea Craiova, Mirel Rădoi, ştie că misiunea alb-albaştrilor nu va fi deloc uşoară, având moralul scăzut după ultima ispravă.

„FC Argeş este o echipă foarte bună. În ultimul meci a făcut două reprize diametral opuse: prima i-a aparţinut Rapidului, iar în cea de-a doua FC Argeş merita victoria. Nu va fi uşor deloc. Ştim şi ceea ce s-a întâmplat în campionat, când am pierdut contra lor (0-1)… Va fi un meci decisiv şi mult mai important pentru noi decât pentru FC Argeş. Sper că vom câştiga această partidă ca să ne putem califica mai departe“, a spus tehnicianul de 41 de ani.

Şi Lazar a devenit indisponibil

Întrebat dacă vor fi modificări în formula de bază, Mirel Rădoi a dezvăluit că şi David Lazar a devenit indisponibil pentru o perioadă.

O evaluare (a lotului – n.r.) mai exactă va fi făcută în această seară. Vor fi modificări în funcţie de problemele pe care le au jucătorii după partidele cu Chindia şi FCU. S-ar putea să nu apară foarte multe modificări, decât cele care sunt urgente. Spre exemplu, David Lazar, după acea intrare aceea a lui Ganea, care i-a rupt apărătoarea, are probleme la tibie, nu poate merge. Din punctul acesta de vedere cred că este unul dintre jucătorii pe care nu-i vom avea disponibili la această partidă. S-ar putea ca nici Arlauskis să nu fie apt pentru această partidă. Nu cred că vor fi mari absenţe. Cupa rămâne un obiectiv indiferent pentru orice antrenor, orice grup de jucători care ar fi aici“, a comentat Mirel Rădoi.

Cupa României | Programul meciurilor din etapa 3, ultima din faza grupelor:

Grupa A:
Marţi, 6 decembrie – ora 19.00:

Sepsi Sfântu Gheorghe – FC Voluntari,
Petrolul Ploieşti – FCU Craiova,
Unirea Slobozia – Dinamo.
Clasament:
1.Sepsi 6 puncte (golaveraj 6-3)
2.FCU 4 (1-0)
3.Voluntari 3 (1-1)
4.Dinamo 1 (2-3)
5.Slobozia 1 (0-1)
6.Petrolul 1 (1-3)

Grupa B:
Joi, 8 decembrie – ora 20.00:
AFC Botoşani – FCSB,
CS Mioveni – UTA Arad,
Oţelul Galaţi – Gloria Buzău.
Clasament:
1.Mioveni 6 (2-0)
2.UTA 4 (5-3)
3.Botoşani 3 (1-1)
4.FCSB 2 (2-2)
5.Galaţi 1 (0-1)
6.Buzău 0 (1-4)

Grupa C:
Miercuri, 7 decembrie – ora 14.00:
CSM Alexandria – CSC Dumbrăviţa;
ora 20.00: Farul Constanţa – CFR Cluj,
U Cluj – Rapid.
Clasament:
1.CFR Cluj 4 (6-1)
2.U Cluj 4 (5-1)
3.Farul 4 (4-2)
4.Rapid 3 (4-3)
5.Alexandria 1 (2-6)
6.Dumbrăviţa 0 (1-9)

Grupa D:
Miercuri, 7 decembrie – ora 17.00:

FC Argeş – Universitatea Craiova,
AFC Hermannstadt – Chindia Târgovişte,
CS Ocna Mureş – Minaur Baia Mare.
Clasament:
1.Universitatea Craiova 4 (3-1)
2.Ocna Mureş 4 (2-1)
3.Hermannstadt 3 (3-4)
4.Argeş 2 (1-1)
5.Baia Mare 1 (2-3)
6.Chindia 1 (1-2)

Primele două echipe clasate în fiecare grupă se califică în sferturile de finală. Câștigătoarele grupelor vor disputa meciurile din sferturile de finală pe teren propriu.

Citeşte şi: Cupa României | FCU Craiova luptă la Ploieşti pentru calificarea în sferturi

Exit mobile version