Acasă Sport Fotbal CM 2022 Qatar | Istvan Kovacs, delegat la două meciuri din acest...

CM 2022 Qatar | Istvan Kovacs, delegat la două meciuri din acest weekend

Arbitrul român Istvan Kovacs a fost delegat la două dintre partidele care se vor desfășura în acest weekend la Cupa Mondială din Qatar.

Primul va fi Argentina – Mexic. Acesta se va desfășura sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 21.00, pe „Lusail Stadium“ din Al Daayen, și va conta pentru etapa 2 din Grupa C. Va fi decisiv pentru selecţionata Albiceleste. Kovacs va fi al patrulea oficial. Brigada activă va fi italiană, avându-l la centru pe Daniele Orsato și la cele două linii pe conaționalii acestuia, Ciro Carbone și Alessandro Giallatini.

Descoperă oferta Superbet de pariuri pentru grupele Mondialului din Qatar și alege-ți favoritele!

Istvan Kovacs l-a mai secondat pe Daniele Orsato la meciul de deschidere, Qatar – Senegal 0-2. Românul a mai fost rezervă la un joc din Qatar, la partida Uruguay – Coreea de Sud 0-0, desfăşurată joi, în Grupa H, cu francezul Clement Turpin la centru.

Istvan Kovacs, rezervă și la Spania – Germania

În fine, cea de-a doua partidă din acest weekend la care va participa Istvan Kovacs va fi cea dintre echipele Spaniei şi Germaniei. Aceasta este programată duminică, de la ora 21.00, pe „Al Bayt Stadium“ din Al Khor. Va conta pentru etapa 2 din Grupa E a Cupei Mondiale 2022 din Qatar. Kovacs va fi și de această dată cel de-al patrulea oficial.

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

Partida, una vitală pentru echipa Germaniei, va fi arbitrată de olandezul Danny Makkelie. Acesta va fi ajutat de asistenţii Hessel Steegstra şi Jan de Vries. Arbitru video a fost delegat olandezul Paulus van Boekel, iar arbitri asistenţi video vor fi italianul Massimiliano Irrati, qatarianul Taleb Al Marri şi un alt italian, Paolo Valeri.

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

În primele lor partide, Spania a surclasat selecţionata Costa Ricăi cu 7-0, iar Germania a pierdut surprinzător în faţa Japoniei cu 1-2.

Citește și: Cristiano Ronaldo, primul jucător care marchează la cinci Cupe Mondiale

Exit mobile version