Acasă Sport Fotbal Superliga | Universitatea Craiova a pus biletele la vânzare pentru meciul cu...

Superliga | Universitatea Craiova a pus biletele la vânzare pentru meciul cu FCU

Clubul Universitatea Craiova a pus de astăzi la vânzare biletele pentru meciul cu concitadina FCU. Derbiul Băniei este programat sâmbătă, 3 decembrie, de la ora 19.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“, și contează pentru etapa 19 din Superligă.

„Stăpâni la noi în oraș!

Au fost puse în vânzare biletele pentru meciul împotriva clubului FCU atât online, prin platforma Entertix, cât și la punctele de vânzare deja cunoscute: magazinul oficial din Electroputere Mall și magazinul mobil, situat în Piața ’William Shakespeare’.

Cu toate că în peluza dedicată oaspeților prețul este de 10 RON, conform protocolului existent, membrii galeriei au cerut ca biletele sa rămână la aceeași valoare ca și până acum pentru suporterii Științei, respectiv 15 RON în Peluza Nord.

Pentru restul zonelor din stadion, biletele pot fi achiziționate la următoarele prețuri: Tribuna a II-a – 30 RON, Tribuna I – 40 RON, Tribuna VIP 2 – 70 RON, Tribuna VIP – 100 RON.

Cei ce doresc bilete în sectorul oaspeților trebuie să aștepte comunicatul clubului FCU.

Să fie spectacol în #VulcanulDePeOblemenco!“, se arată într-un comunicat al clubului Universitatea Craiova.

Reamintim că până la meciul cu FCU, Universitatea Craiova va mai susține jocul restant din etapa 6 cu Chindia Târgoviște. Disputa cu dâmbovițenii va avea avea loc marți, 29 noiembrie, de la ora 19.00, pe stadionul „Ilie Oană“ din Ploiești.

Citește și:

Exit mobile version