Acasă Sport Fotbal Vești bune pentru suporterii Universității Craiova!

Vești bune pentru suporterii Universității Craiova!

Foto: Alex Vîrtosu
Foto: Alex Vîrtosu

După câteva zile tumultoase apar și vești bune din tabăra formației Universitatea Craiova. Prima este legată de căpitanul Nicușor Bancu. Acesta a fost operat joi, la Roma, în clinica profesorului Mariani.

„Intervenția chirurgicală a fost una de succes și nu au fost complicații. Îl așteptăm în cel mai scurt timp pe teren pe căpitanul nostru“, a anunțat clubul din Bănie.

Cea de-a doua este legată de unul dintre „mofturoșii“ excluși de Mirel Rădoi. Mai exact, Andrei Ivan a fost reprimit la antrenamentele primei echipei. În cazul lui Hanca și Vînă lucrurile rămân ca înainte, în timp ce soarta lui Markovic va fi discutată din nou după ce acesta va reveni de la lotul României U21.

Sorin Cârțu: „S-a scos din context și s-au făcut atât de multe speculații“

Cât despre discuțiile dintre președintele Sorin Cârțu și antrenorul Mirel Rădoi, se pare că lucrurile s-au lămurit.

„Nu a fost problema de faptul că el nu a sunat în ziua aia. Nici nu trebuia neapărat să sune. Eu știam că e ocupat. Era după partida aia cu Ocna Mureș. De aia, eu când am dat mesajul i l-am dat lui Mihăiță Ianovschi, antrenorului secund. În ideea că e mai liber și să îi spună că voiam să vorbesc cu el.

S-a făcut prea multă tevatură din toată situația asta. Eu am spus că voiam să vorbesc cu Mirel, în ideea în care să îi transmit că în intervențiile lui anterioare, când a spus despre jucători că este nemulțumit, să ia niște măsuri concrete, adică să trimită niște jucători la echipa a doua. Ăsta era mesajul meu.

S-a scos din context și s-au făcut atât de multe speculații… Păi ce scandal să am eu cu Rădoi? Asta este ultima. Dacă cineva susține că eu aș putea să am scandal cu Mirel… Păi, eu l-am susținut și fac scandal cu Mirel? E cea mai mare prostie! Dar problema este alta. Am și discutat și cu domnul Rotaru și o afirm în continuare. Nu am fost de acord cu numărul jucătorilor trimiși la echipa a doua. Au fost prea mulți și susțin în continuare“, a spus Sorin Cârțu, la emisiunea ProSport Live.

Citește și: Cupa Mondială Qatar 2022 așteaptă primul fluier

Exit mobile version