Acasă Sport Fotbal Cupa României | Alex Crețu: „Sunt sigur că nu vom avea un...

Cupa României | Alex Crețu: „Sunt sigur că nu vom avea un meci ușor“ (VIDEO)

Universitatea Craiova o va întâlni miercuri, de la ora 17.00, pe stadionul „Minaur“ din Zlatna, pe CS Ocna Mureș. Partida va conta pentru etapa a 2-a din Grupa D a Cupei României, ediția 2022-2023. Acest joc cu formația de Liga 3 (locul 9 în seria 9) a fost prefațat de Alex Crețu, eroul ultimei partide susținute de Știința în campionat. Acesta consideră că misiunea nu va fi ușoară, chiar dacă așa pare la prima vedere.

„Vom întâlni o echipă bună, organizată, am văzut și jocul lor din etapa trecută, din grupă, și sunt sigur că nu vom avea un meci ușor acolo. Am primit informațiile necesare pentru acest joc și sunt convins că vom întâlni o echipă motivată. E clar că victoriile îți aduc mari satisfacții și avem o atmosferă bună în cadrul familiei, pentru că aici, la Craiova, s-a creat o familie și ne bucurăm de asta în fiecare zi la antrenament. Mergem să câștigăm“, a declarat Alex Crețu.

Disputa CS Ocna Mureș – Universitatea Craiova va fi arbitrată de Iuliana Elena Demetrescu, din Vâlcea. Aceasta va fi ajutată la cele două linii de Petruța Iugulescu (Buftea) și Mihaela Țepusă (Buzău). Al patrulea oficial va fi Dan Florin Dreve (Cluj). Delegat de joc a fost desemnat Tiberiu Gabor, din Reghin, iar observator CCA va fi Teodora Albon (Cluj).

Vezi ce cote acordă Superbet pentru partida CS Ocna Mureș – Universitatea Craiova, din etapa a 2-a a Grupei D din Cupa României.

Citește și: Cupa României | Programul meciurilor din etapa a 2-a

Exit mobile version