Acasă Sport Fotbal Superliga | FCSB s-a „răcorit“ cu Rapid după umilințele din Conference League

Superliga | FCSB s-a „răcorit“ cu Rapid după umilințele din Conference League

Foto: Inquam Photos / Stefan Constantin

FCSB a câștigat categoric derbiul etapei a 17-a din Superligă, 3-1 cu Rapid București, la capătul unui joc cu nerv, dar și cu destule reușite. Partida de duminică seară s-a desfășurat de „Arena Națională“.

Gazdele au deschis scorul prin Andrei Cordea, care a profitat de o eroare a defensivei adverse și un asssist al lui Octavian Popescu (’14, 1-0).
Echipa lui Gigi Becali și-a mărit avantajul prin Andrea Compagno, după o minge venită involuntar din Șut, la care giuleștenii au solicitat henț (’29, 2-0).
La reluare, FCSB a modificat din nou tabela, de data aceasta prin Octavian Popescu, cu un șut de la 14 metri la colțul din dreapta al porții, după o acțiune purtată de Olaru (’57, 3-0).

Rapidul a redus din diferență prin Dugandzic, care a transformat o lovitură de la 11 metri, obținută tot de el, după o intrare a lui Crețu (’75, 3-1).

Statistica meciului:

FCSB: Tîrnovanu – Crețu, Haruț, Tamm, Radunovic – Olaru, Șut, Oaidă (’85, Nikolov) – Cordea (’89, Fl. Coman), Compagno (’85, Omrani), Oc. Popescu (’65, Miculescu). Antrenor: Mihai Pintilii.

Rapid: Moldovan – Onea, Săpunaru, Grigore, Morais – Emmers (’67, A. Ciobanu), Albu, Kait – Sefer (’59, Pănoiu), Luckassen (’72, Fl. Ștefan), Al. Ioniță (’59, Dugandzic). Antrenor: Adrian Mutu.

Cartonașe galbene: Crețu ’74 / Morais ’68.
Cartonaș roșu: Morais ’70.
Au arbitrat: Sebastian Colțescu – Daniel Mitruți, George Neacșu; Andrei Chivulete.
VAR: Radu Petrescu, Marius Badea.

În etapa viitoare, FCSB va juca în deplasare, împotriva echipei FCU (duminică, ora 21.00), iar Rapid va primi vizita Universității Craiova. Acest derbi va avea loc sâmbătă, de la ora 20.30.

Superliga, etapa 17

Vineri, 4 noiembrie:
Botoșani – Voluntari 0-1
Farul – Mioveni 2-1
Sâmbătă, 5 noiembrie:
Argeş – Sepsi 0-5
Petrolul – UTA 2-1
„U“ Craiova – U Cluj 1-0
Duminică, 6 noiembrie:
Hermannstadt – Chindia 0-1
FCSB – Rapid 3-1
Luni, 7 noiembrie:
ora 21.00: CFR Cluj – FCU

Clasament:

Clasament oferit de flashscore.ro

Citește și: Superliga | Chindia Târgoviște continuă seria bună și după meciul cu Hermannstadt

Exit mobile version