Acasă Sport Fotbal Etapa demisiilor şi demiterilor în Superligă! Şi CS Mioveni a scăpat de...

Etapa demisiilor şi demiterilor în Superligă! Şi CS Mioveni a scăpat de Flavius Stoican

După ce UTA l-a înlocuit pe Ilie Poenaru cu Laszlo Balint, Nicolae Dică a demisionat de la FCSB, ziua continuă cu un alt „divorţ“. Conducerea „lanternei roşii“, CS Mioveni, a anunţat, printr-un comunicat, că renunţă la serviciile antrenorului principal Flavius Stoican din pricina rezultatelor slabe.

„În urma unei analize a rezultatelor din ultima perioadă, Consiliul Director a luat în această dimineaţă mai multe măsuri în ceea ce priveşte banca tehnică. Astfel, s-a reziliat pe cale amiabilă contractul cu antrenorul principal Flavius Stoican. În aceeaşi termeni s-au încetat raporturile contractuale şi cu secundul Bobi Verdeş şi antrenorul de portari, Emilian Dolha. Conducerea clubului le mulţumeşte pentru munca depusă la echipă şi le urează succes în continuare“, se precizează în comunicatul postat pe site-ul clubului argeşean.

De pregătirea echipei argeşene se va ocupa în perioada următoare antrenorul Marius Stoica, „omul casei“. Staff-ul acestuia va fi format din secunzii Iordan Eftimie şi Iulian Preda, antrenorul de portari Iulian Ilie şi preparatorul fizic Vlad Ţăran.

Flavius Stoican se afla la conducerea formaţiei CS Mioveni din 24 august, când l-a înlocuit în funcţie pe Alexandru Pelici.

În cele 16 etape disputate până acum, echipa CS Mioveni a înregistrat o victorie, 5 egaluri şi 10 înfrângeri, ocupând în prezent ultimul loc în clasamentul Superligii, cu 8 puncte.

Citeşte şi: Are Ştiinţa cu ce se lăuda de data asta. Vezi cine a prins echipa etapei!

Exit mobile version