Acasă Sport Fotbal Liga 3 | ACSO Filiași a confirmat cu CSO Retezatul Hațeg. Trupa...

Liga 3 | ACSO Filiași a confirmat cu CSO Retezatul Hațeg. Trupa lui Naicu, pe locul 2 în seria 7!

Divizionara C ACSO Filiași a confirmat așteptările în disputa susținută vineri, pe teren propriu, în fața echipe CSO Retezatul Hațeg, din etapa 7 a Ligii 3 – seria 7. A fost 2-1 pentru doljeni, careu au înscris prin căpitanul Cosmin Calu (’22) și Robert Eshun (’77). Golul oaspeților a fost reușit în minutul 32.

Antrenorul grupării ACSO Filiași, Victor Naicu, și-a felicitat elevii pentru dăruire și efort.

„Încă un meci câștigat cu inima și vreau să-i felicit pe băieți. A fost un meci greu, cu o echipă care s-a apărat supraaglomerat, cu 10 jucători în 25-30 de metri. A fost un joc cu de toate: goluri, penalti ratat și gol din acțiune anulat. Ei, la prima intrare în careul nostru, la norocul pe care-l avem, am primit și gol. Mă bucur pentru băieți că au revenit în repriza a doua și am câștigat jocul pe final. Sunt 3 puncte importante, care ne duc pe locul 2 și rămâne să luptăm în continuare pentru menținerea acestei poziții și, de ce nu, pentru urcarea pe primul loc“, a declarat Victor Naicu, pentru pagina oficială de Facebook.

ACSO Filiaşi: Uruiocea – G. Matei, Paliu, Calu, Chiriţoiu – Miuţescu, Călin, Armăşelu, Manolache – Fotescu, Baidoo. Au mai intrat: Eshun, Udrea, Vulpe, Militaru, Stancu.

În etapa viitoare, ACSO Filiași va juca aproape de casă, la ACS Viitorul Șimian. Meciul va avea loc sâmbătă, de la ora 15.00.

Citește și: Liga 3 | Programul și rezultatele meciurilor din etapa 7

Exit mobile version