Acasă Sport Fotbal CS Mioveni – FCU 2-2 | Marius Croitoru: „Se pare că unii...

CS Mioveni – FCU 2-2 | Marius Croitoru: „Se pare că unii atât pot“

FCU Craiova nu a scos decât un punct în deplasarea de la Mioveni, iar antrenorul oltenilor, Marius Croitoru, a răbufnit la adresa jucătorilor săi. El nu își explică greșelile comise de Lorenzo Paramatti și la Andre Duarte, care au greșit la ambele goluri.

Am pierdut două puncte! Le-am făcut două goluri cadou! E incredibil cum putem să facem niște greșeli. Asta este, se pare că unii atât pot. Sunt foarte supărat! Până acum i-am înțeles, dar acum nu-i mai înțeleg. Când nu joci, ești supărat că nu joci. Când intri, ești supărat că intri. Să se hotărască! Nu poți… Când lipsesc unul-doi jucători, deja avem probleme. Cei care nu joacă sunt supărați că nu joacă, dar trebuie dublată dorința cu evoluțiile“, a spus tehnicianul la Digi.

Nu se teme de demitere

Întrebat dacă își simte postul pus în pericol, Marius Croitoru a spus: „Nu mi-e teamă de nimic în viață. Cei din galerie au strigat după fiecare meci, dar cred că văd și ei cât suflet pun și ce am făcut aici. Nu ține numai de mine. Am vorbit cu domnul Mititelu, știe ce simt, ce gândesc. Oricând hotărăște, nu e niciun fel de problemă“.

„Performanța nu se face din gură, se face din fapte“

Antrenorul lui FCU nu este mulțumit de atitudinea echipei sale în meciurile cu formațiile din partea a doua a clasamentului.

„Cu echipele mai bune decât noi am arătat bine. Cu echipele astea ține de atitudine, de concentrare, pentru că aici nu ține de valoare. Dacă nu ar fi valoare, nu am fi arătat bine cu echipele mai bune. Noi am avut probleme cu echipele mai mici. Performanța nu se face din gură, se face din fapte“, a comentat Croitoru.

„Eu nu pot să fiu de acord cu ce s-a întâmplat în prima repriză. Nu e posibil să n-ai reacție, să faci două greșeli. A fost același jucător, cam același tip de greșeală. Când ai alte așteptări, de la altcineva… Trebuie să ai așteptări de la tine, să arăți când ți se oferă șansa. Altfel rămâi cu părerea ta despre tine. Sunt greșeli, dar mi-e greu să accept, pentru că trec meciurile, puncte nu adunăm și cineva va trebui să plătească, iar la fotbal plătește de obicei unul singur“, a declarat Marius Croitoru.

Nu este supărat pe Vladislav Blănuță

Marius Croitoru nu a fost prea supărat de cartonașul roșu văzut de Vladislav Blănuță, aflat la primul meci la gruparea olteană.

Nu pot să fiu supărat pe un copil care a greșit că și-a dorit ceva, când am în echipă jucători de 30 sau de 35 de ani care au făcut greșeli“, a încheiat Marius Croitoru.

Citește și: CS Mioveni – FCU Craiova 2-2 | Au dat totul, dar victoria n-a venit

Exit mobile version