Acasă Sport Fotbal Să fie derbi! „U“ Craiova – FCSB se va juca pe „Ion...

Să fie derbi! „U“ Craiova – FCSB se va juca pe „Ion Oblemenco“!

Foto: ucv1948.ro
Foto: ucv1948.ro

Veştile excelente pentru suporterii Universităţii Craiova au venit în cursul zilei de duminică. Derby-ul cu FCSB, din etapa a 11-a din SuperLigă, programat duminică, 18 septembrie, de la ora 21:30, va avea loc pe stadionul „Ion Oblemenco”!

Știința, din nou acasă pe Stadionul „Ion Oblemenco”! Universitatea Craiova – FCSB se va disputa în „Vulcanul” din Bănie. Biletele pot fi achiziționate atât online, prin platforma Entertix, cât și de la toate punctele noastre de vânzare tradiționale. În același timp, continuăm campania prin care alb-albaștrii construiesc tradiția cu abonament din tată-n fiu”, se arată în comunicatul clubului din Bănie.

Reamintim că stadionul „Ion Oblemenco” a fost închis timp de o lună și jumătate, pe arenă fiind organizat festivalul „IntentCity”. Patru partide a disputat formația patronată de către Mihai Rotaru la Turnu Severin. Alb-albaştrii au câștigat toate meciurile din Liga 1 disputate departe de casă: 1-0 cu CS Mioveni, 1-0 cu FC Botoșani și 4-3 cu Farul Constanța şi au remizat cu Hapoel Ber Sheva, scor 1-1, în play-off-ul Conference League.

Citeşte şi: CFR Cluj – „U“ Craiova / CCA a anunţat brigada disputei din Ardeal

Exit mobile version