Acasă Sport Fotbal „U“ Craiova – Mioveni 1-0 | Bancu, Rivaldinho, Antal și Brihac și-au...

„U“ Craiova – Mioveni 1-0 | Bancu, Rivaldinho, Antal și Brihac și-au prezentat concluziile (VIDEO)

Universitatea Craiova și-a trecut în cont punctele din etapa a 5-a din Superligă. Alb-albaștrii s-au impus cu 1-0, la Severin, în fața echipei CS Mioveni și au urcat pe loc de play-off.

La finalul partidei, căpitanul Științei, Nicușor Bancu, este de părere că victoria este meritată, chiar dacă a fost obținută cu emoții. El a tras un semnal de alarmă asupra suprafeței de joc, considerând că terenul este foarte prost. Bancu este convins că terenul va crea probleme echipei sale la construcție în perspectiva meciului de joi, din Conference League, cu Hapoel Beer Sheva.

La rândul său, Rivaldinho s-a arătat dezamăgit de faptul că golul său din minutul 79 a fost anulat pe motiv de offside, în ideea că s-a verificat cu sistemul VAR! El speră să spargă gheața și să marcheze primul gol în tricoul alb-albastru contra israelienilor, joi, la Severin.

VEZI VIDEO!

Despre rezultat și deciziile var a vorbit și atacantul Mioveniului, Liviu Antal. Acesta regretă că a dat-o în bară, și la propriu, și la figurat, la lovitura de pedeapsă din prelungiri și astfel și-a privat echipa de un rezultat bun.

În fine, despre succesul Universității Craiova cu CS Mioveni a vorbit și Marian Brihac. Antrenorul severinean a fost „ambasadorul“ Științei în această seară, el fiind totodată primul tehnician al lui Mirel Rădoi, actualul strateg al Științei.

Citește și:
„U“ Craiova – CS Mioveni 1-0 | Victorie muncită și cu emoții, cu argeșenii lui Pelici

Mirel Rădoi, după „U“ Craiova – Mioveni 1-0: „O victorie frumoasă, dar chinuită“ (VIDEO)

Exit mobile version