Acasă Sport Fotbal Sorin Cârţu, înaintea meciului cu Vllaznia: „Nu este un adversar de temut”...

Sorin Cârţu, înaintea meciului cu Vllaznia: „Nu este un adversar de temut” (VIDEO)

Preşedintele formaţiei Universitatea Craiova, Sorin Cârţu, nu concepe eşecul în partida cu FK Vllaznia şi nici ratarea calificării în turul 3. Prima dispută cu deţinătoarea Cupei Albaniei, din turul 2 preliminar al Europa Conference League, va avea loc astăzi, de la ora 22.00, la Shkoder.

“Mă aștept să facem un rezultat care să ne permită accederea în următorul tur preliminar. Ne gândim la următorul adversar, Zorya Luhansk. Este foarte important ca în primul meci să faci un rezultat care să îți dea speranțe, pentru calificare. Asta nu înseamnă că dacă te impui în primul meci ești ca și calificat, oricum se joacă în dublă manșă.

Meciurile internaționale sunt diferite ca specific față de cele din campionat. În meciurile internaționale se pune mult orgoliu și ambiție, pentru că îți reprezinți țara. Vllaznia va avea o determinare specifică echipelor din Albania. Nu este un adversar de temut, dar trebuie să respectat orice adversar din cupele europene. Nu mă gândesc la un rezultat negativ.

Meciul de joi are corespondent cu partida retur de săptămâna viitoare, până atunci vor exista anumite concluzii”, a declarat Sorin Cârțu, în timpul antrenamentului oficial de pe stadionul “Loro Borici”.

Conform oficialilor gazdă, până miercuri seară se vânduseră peste 11.000 de bilete, dintr-un total de 16.000, şi sunt şanse mari să se joace cu casa închisă. Din Bănie sunt aşteptaţi aproximativ 200 de suporteri.

Citeşte şi: Conferece League / Laszlo Balint şi Paul Papp au prefaţat meciul tur cu FK Vllaznia (VIDEO)

Exit mobile version