Acasă Sport Fotbal Universitatea II Craiova a demarat pregătirile | Exclusiv

Universitatea II Craiova a demarat pregătirile | Exclusiv

Gata cu vacanța și pentru Universitatea II Craiova! „Satelitul“ Științei a revenit în această seară în iarbă, la „Aripile“, și a început acomodarea la efort.

Echipa secundă a Universității Craiova a demarat pregătirile noului sezon competițional de la Liga 3. Sub comanda antrenorilor Corneliu Papură și Dragoș Bon s-au prezentat 24 de jucători. Singura noutate o reprezintă Eduard Dina (foto 2), unul dintre titularii formației ACSO Filiași. Este fundaș central, are 26 de ani, 1.91 metri și a mai evoluat la Universitatea II Craiova în 2016. În cartea sa de vizită mai figurează echipele ACS Podari, St. Polten, FCU și CSM Deva.

Lotul prezent la reunire:

-portari: Goga, Bunea, Matei;
-jucători de câmp: Mocanu, Nițuică, Nețoiu, E. Dina, Bușu, Olteanu, Croitoru, Lăpădătescu, Domnu, Stana, Cercel, M. Cristescu, Neață, Barbu, Călin, Bană, D. Popa, Guță, Mitru, Ciolacu, Vadasis.
Acesta din urmă, alături de Istratie, absent astăzi, ar putea fi împrumutați în perioada următoare.

„Am început și noi pregătirea și pot spune că ne era tuturor dor de fotbal. Avem tot copii de la noi, din centru. Din afară l-am cooptat pe Edi Dina, pentru că am considerat că este un jucător cu mare experiență la nivelul Ligii 3 și astfel poate să-i ajute pe cei tineri să crească în jurul lui. Sper să fie benefică revenirea lui, pentru că a mai fost în trecut la noi. Are și un caracter frumos, deci poate fi liderul grupului“, a declarat Dragoș Bon, pentru GdS.

Sunt stabilite 5 amicale

Cât despre partidele amicale, Universitatea II Craiova și-a stabilit până acum 5 jocuri de verificare. Iată programul: 30 iulie cu Sporting Roșiori (acasă), 6 august cu CS Ineu (acasă), 10 august cu CSM Alexandria, 13 august cu Petrolul Potcoava (acasă) și 20 august cu Știința Turceni. Se caută un adversar pentru data de 17 august.

„Obiectivul nostru, ca și până acum, este să creștem jucători pentru prima echipă și să practicăm un fotbal frumos. Vrem să aducem jucătorii la un potențial optim pentru fotbalul de performanță“, a punctat Dragoș Bon.

Citește și: Conference League l Universitatea Craiova a anunţat lotul care face deplasarea în Albania

Exit mobile version