Acasă Sport Fotbal Robert Lewandowski a primit acordul bavarezilor. Merge la Barcelona!

Robert Lewandowski a primit acordul bavarezilor. Merge la Barcelona!

Atacantul polonez al echipei Bayern Munchen, Robert Lewandowski, va fi transferat la FC Barcelona pentru suma de 45 milioane euro, plus 5 milioane euro bonus, au anunţat, sâmbătă, mai multe publicaţii germane şi catalane, citate de Agerpres.

Un acord în acest sens a fost găsit în noaptea de vineri spre sâmbătă de cele două cluburi, conform publicaţiilor Bild şi Kicker şi canalului Sky Germania. S-a pus astfel capăt presiunilor făcute de vedeta poloneză de mai multe săptămâni pentru a forţa plecarea sa de la clubul bavarez.

Merge cu Barca 4 ani

Fotbalistul de 33 de ani ar urma să semneze un contract pe 4 ani cu Barcelona, echipă la care ar urma să ajungă în cursul acestui weekend.

„Golgheterul polonez este aşteptat astăzi (sâmbătă) la Barcelona pentru a efectua vizita medicală şi pentru a semna un contract pe 4 sezoane“, a adăugat jurnalul catalan Sport în numărul său de sâmbătă.

Robert Lewandowski a refuzat să negocieze cu alte cluburi, precum Paris Saint-Germain sau Chelsea Londra, ca urmare a dorinţei sale de a se transfera la FC Barcelona.

El a petrecut 8 sezoane pe „Allianz Arena“ și ar mai fi legat prin contract de Bayern Munchen până în iunie 2023.

Citește și: „U“ Craiova – Sepsi 2-2 | Laszlo Balint: „Dezamăgitor! Sunt multe de reglat!“ (video)

Exit mobile version