Acasă Sport Fotbal Au crescut pretenţiile pentru Bogdan Rusu. Conducătorii Ştiinţei, în impas

Au crescut pretenţiile pentru Bogdan Rusu. Conducătorii Ştiinţei, în impas

Foto: Alex Vîrtosu
Foto: Alex Vîrtosu

Universitatea Craiova şi-a arătat intenţiile de a-l transfera pe Bogdan Rusu, atacantul formaţiei CS Mioveni. Oficialii olteni şi-ar fi dorit un schimb, propunându-l pe Ionuţ Vînă şi o sumă de bani pentru Bogdan Rusu, dar argeşenii, prin vocea primarului Ion Georgescu, au respins vehement ideea. Mai mult, edilul din Mioveni a făcut o contraofertă destul de „obraznică“. L-a solicitat la schimb pe Dan Nistor şi o sumă de bani, considerând că fotbalistul său de 32 de ani nu trebuie subevaluat.

„Noi înțelegem dorința jucătorului de a merge la Craiova, însă avem și noi socotelile noastre. Știm că cei de la Universitatea vor să facă business, dar nici la Mioveni nu sunt fraieri. L-au ‘dat’ pe Vînă peste tot… L-au propus și la noi, dar nu-l vrem! Dacă era bun juca la ei.

Conducerea noastră tratează în continuare și noi am înaintat o propunere clară: o sumă de bani și Dan Nistor la schimb. Vînă nu intră în calcul! Craiova ia trei milioane pe Markovic și noi să-l dăm pe Rusu cum vor ei? Nu se poate chiar așa! În plus, antrenorul are și el socotelile lui. Ce facem, trecem peste el? Nu ar fi corect pentru că a menținut echipa în primul eșalon și și-a asumat un obiectiv. Domnul Pelici are un cuvânt important în această tranzacție. Trebuie să-l ascultăm!”, a spus primarul Ion Georgescu, citat de Playsport.

Bogdan Rusu vine după un sezon bun la CS Mioveni, cu nouă goluri marcate în 37 de meciuri.

Citeşte şi: CCJ al „U“ Craiova este în plină reorganizare l Exclusiv

Exit mobile version