Acasă Sport Fotbal Belgianul Romelu Lukaku, la un pas de revenirea la Inter Milano

Belgianul Romelu Lukaku, la un pas de revenirea la Inter Milano

Internaţionalul belgian Romelu Lukaku urmează să revină în această vară la Inter Milano, echipă alături de care a câştigat anul trecut campionatul Italiei. El a avut un sezon complicat la Chelsea Londra.

Potrivit cotidianului Gazzetta dello Sport, citat de Agerpres, sosirea lui Lukaku la gruparea „nerazzurra“ pare iminentă. Cotidianul italian susţine că responsabilii celor două cluburi au negociat tranzacţia pe parcusul acestei săptămâni.

Chelsea a plătit în vara trecută 115 milioane de euro pentru a-l transfera pe Lukaku de la Inter. Englezii doresc să recupereze o parte din suma investită.

Milanezii speră să-l readucă pe belgian pe „San Siro“ sub formă de împrumut. Pentru asta sunt dispuşi să achite în jur de 10 milioane de euro. Îşi asumă totodată o parte importantă din salariului jucătorului, care se ridică la 380.000 de euro pe săptămână.

Înţelegerea dintre dintre Chelsea şi Inter Milano ar urma să includă şi o opţiune de cumpărare a lui Lukaku de către italieni, la expirarea împrumutului.

Conform dezvăluirilor ziarului belgian Het Laatste Niewus, confirmate de informaţiile din Gazzetta dello Sport, negocierile între cele două cluburi progresează foarte rapid, iar un acord ar putea fi anunţat în curând.

Citeşte şi: Edi Iordănescu rămâne la timona naţionalei. Are sprijin total din partea conducerii FRF!

Exit mobile version