Acasă Sport Fotbal „U“ Craiova – Farul / Reghecampf a anunţat că va menaja câţiva...

„U“ Craiova – Farul / Reghecampf a anunţat că va menaja câţiva jucători pentru baraj (VIDEO)

Universitatea Craiova întâlneşte vineri, de la ora 20.30, pe stadionul „Ion Oblemenco“, pe Farul Constanţa. Disputa va conta pentru etapa a 10-a, ultima din play-off-ul Ligii 1. Nemaiavând miză pentru Ştiinţa, care şi-a asigurat locul 3, dar şi din pricina barajului pe care-l va susţine în vederea prezenţei în Conference League, antrenorul alb-albaştrilor, Laurenţiu Reghecampf, a admis că unsprezecele de start va suporta mai multe modificări faţă de formula cu care ne-a obişnuit.

VEZI VIDEO!

„În primul rând este ultima etapă, iar pentru noi va fi un prilej bun să ne luăm rămas bun de la fanii noştrii, şi mă refer doar la meciurile din play-off, pentru că pentru noi mai urmează un meci săptămâna viitoare. Cei de la Farul vor veni cu siguranţă să joace, pentru că au un interes, acela de a câştiga locul 4. Va fi un meci deschis, frumos, în care noi vom alcătui o echipă competitivă şi, sper eu, o echipă care poate câştiga toate cele 3 puncte. Indiferent de situaţia în care ne aflăm eu îmi doresc să ne câştigăm punctele puse în joc şi să o facem pentru noi, pentru fani şi pentru binele clubului. Sunt câţiva jucători cu probleme mici. Avem câţiva jucători care au acuzat, după meciul de la CFR, anumite accidentări. Cred că ne descurcăm la meciul de mâine seară, pentru că avem destui jucători în lot şi cei care vor intra pe teren vor face faţă cu brio“, a declarat Laurenţiu Reghecampf.

Acesta a vorbit foarte puţin şi despre naşterea celui de-al treilea său băiat, Liam: „Mă simt minunat, fericit, împlinit şi mă bucur foarte mult, pentru că a fost o perioadă grea. Sper să fie sănătos, fericit şi să crească mare“.

Liga 1 – play-off, etapa 10 (ultima):

Vineri, 20 mai:
ora 20.30: „U“ Craiova – Farul Constanţa
Duminică, 22 mai:
ora 21.30: FCSB – CFR Cluj
Luni, 23 mai:
ora 17.30: FC Argeş – FC Voluntari

Clasament:
1.CFR Cluj 57 puncte (golaveraj 17-6)
2.FCSB 53 (21-6)
3.„U“ Craiova 45 (18-8)
4.Voluntari 32 (8-14)
5.Argeş 30 (9-25)
6.Farul 29 (4-18)

Citeşte şi: Laurențiu Reghecampf a devenit, din nou, tată. Bine ai venit, Liam!

Exit mobile version