Acasă Sport Fotbal CN de Juniori / CSS Craiova U17 a mai făcut un pas...

CN de Juniori / CSS Craiova U17 a mai făcut un pas spre Turneul Final (rezumat video)

CSS Craiova U17 și-a ținut susținătorii cu sufletul la gură astăzi, pe stadionul „Aripile“, în partida susținută în fața echipei similare a CS Mioveni. Disputa a contat pentru „Etapa eliminatorie“ și a fost câștigată după executarea loviturilor de departajare.

În timpul regulamentar scorul a fost egal, 0-0, cu ocazii importante consemnate spre finalul reprizei secunde.

La penaltiuri, portarul CSS-ului și-a făcut datoria cu brio: a apărat primele două șuturi ale adversarilor și și-a lăsat colegii să „rezolve“ calificarea la „Etapa eliminatorie II“. Acest lucru s-a întâmplat, întrucât Alin Raicu, Robert Oprea, Florin Gașpăr și Marian Cristea au înscris fără emoții. A fost 4-2 pentru CSS Craiova, care se numără printre primele 8 echipe din țară la acest nivel.

Vezi rezumatul video și concluzia antrenorului Alin Staicu!

Antrenorul Alin Staicu a început meciul cu următorii: Andrei Păuna – Florin Gașpăr, Rareș Popa, Liviu Iacob, Adrian Stăncălie – Alin Raicu, Mihai Nebancea, Eduard Vlad, Manuel Cristea – Patrik Rădulescu, Robert Oprea. Pe parcurs au mai intrat: Florin Doroftei, Gabriel Ciobanu, Sorin Popa, Adrian Uliu, Marian Cristea.

CSJ Știința U Craiova a ieșit din cursă

Din păcate, celelalte două reprezentante ale Băniei în „Etapa eliminatorie“, aparținând clubului CSJ Știința U Craiova, au fost eliminate. La U17, CSJ a pierdut cu 5-0 pe terenul formației FC Argeș. La U19, CSJ a cedat cu 2-1, tot în deplasare, în fața formației CSM Reșița.

Citește și: „U“ Craiova – FCSB / Reghecampf și Papp, convinși că va fi spectacol pe teren, dar și în tribune

Exit mobile version