Acasă Sport Fotbal Manchester United, ce dezamăgire! „Diavolii“ au fost eliminați de Atletico

Manchester United, ce dezamăgire! „Diavolii“ au fost eliminați de Atletico

Manchester United și-a dezamăgit suporterii chiar pe „Old Trafford“. „Diavolii“ au pierdut marți seară, scor 0-1, manșa a doua a optimilor Ligii Campionilor cu Atletico Madrid și au ratat calificarea în sferturi, deoarece în meciul tur a fost egal, 1-1.

Atletico s-a impus pe „Teatrul viselor“ prin golul lui Renan Lodi (’41), din centrarea lui Antoine Griezmann. De menționat că în faza premergătoare a fost un fault nesancţionat la Fred.

Manchester United venea după 13 meciuri consecutive cu gol marcat în Champions League. De data aceasta nu a reuşit să perforeze poarta apărată de Jan Oblak. Goalkeeper-ul sloven a fost providenţial la mingea trimisă de Elanga (’13), la şutul lui Dalot (’26), la mingea expediată de Bruno Fernandes (’45+2) sau la lovitura de cap a lui Raphael Varane (’77).

Gazdele au mai ratat prin Elanga (’46) şi Sancho (’59), care a trimis din voleu puţin peste transversală.

Atletico, pentru a 11-a oară în sferturile Ligii Campionilor

Atletico s-a apărat perfect şi a încercat să creeze pericol pe contre. Argentinianul De Paul a fost unul dintre cei mai periculoşi jucători ai madrilenilor, însă De Gea a apărat de fiecare dată şuturile sale (16, 52). Echipa lui Simeone a mai reuşit să marcheze o dată, prin Joao Felix, dar golul a fost anulat pentru offside la Marcos Llorente (’34).

Manchester United a plătit până la urmă preţul pentru lipsa de inspiraţie a unor jucători ca Ronaldo, Sancho, Rashford sau Cavani.

United nu a mai atins faza sferturilor de finală în Champions League din 2019, informează Agerpres. „Diavolii roşii“ veneau după 8 meciuri fără înfrângere în faţa echipelor spaniole (5 victorii, 3 egaluri), excluzând loviturile de departajare.

Manchester United: David De Gea – Diogo Dalot, Raphael Varane, Harry Maguire (’84, Juan Mata), Alex Telles – Scott McTominay (’68, Nemanja Matic), Fred (’76, Edinson Cavani) – Jadon Sancho, Bruno Fernandes (’68, Paul Pogba), Anthony Elanga (’68, Marcus Rashford) – Cristiano Ronaldo.
Antrenor: Ralf Rangnick.

Atletico Madrid: Jan Oblak – Jose Gimenez, Stefan Savic, Reinildo – Marcos Llorente, Rodrigo De Paul, Hector Herrera, Koke (’80, Geoffrey Kondogbia), Renan Lodi – Joao Felix (’90, Felipe), Antoine Griezmann (’90+3, Angel Correa).
Antrenor: Diego Simeone.

Situația la zi din Liga Campionilor

În celălalt meci al serii, Ajax Amsterdam a dezamăgit. „Lăncierii“ au pierdut pe teren propriu, scor 0-1, returul cu Benfica Lisabona și au ratat calificarea în sferturi. Asta pentru că în tur scorul fusese egal, 2-2.

În sferturi s-au mai calificat următoarele echipe: Liverpool, după 2-1 la „general“ cu Inter, Bayern Munchen, după 8-2 la „general“ cu RB Salzburg, Real Madrid, după 3-2 la „general“ cu PSG, și Manchester City, după 5-0 la „general“ cu Sporting.

Mai sunt de jucat două partide din manșa a doua a optimilor de finală. Acestea au loc în această seară, de la ora 22.00. Programul este următorul: Juventus – Villarreal (în tur 1-1) și Lille – Chelsea (în tur 0-2).

Citește și: Benfica a surprins la Amsterdam: victorie cu Ajax și calificare în sferturile Ligii!

Exit mobile version