Acasă Sport Fotbal Liga 3 / CSO Filiaşi intră în „focuri“. Sâmbătă susţine restanţa cu...

Liga 3 / CSO Filiaşi intră în „focuri“. Sâmbătă susţine restanţa cu Potcoava

Foto: Alex Vîrtosu
Foto: Alex Vîrtosu

Divizionara C CSO Filiaşi întâlneşte sâmbătă, de la ora 15.00, în incinta bazei sportive „Aripile“ Craiova, pe Petrolul Potcoava. Disputa este restantă din etapa 9 a Ligii 3, seria 6. Meciul trebuia să se dispute 23 octombrie , dar la stadionul din Filiaşi nu a mai ajuns salvarea de la Sf. Mina Craiova. Ulterior, gazdele au demonstrat la comisiile FRF că ambulanţa a fost reţinută din pricina cazurilor numeroase de Covid-19 din acea perioadă şi astfel meciul a fost reprogramat.

CSO Filiaşi – Petrolul Potcoava este primul joc oficial de la Liga 3, care îşi reia campionatul săptămâna viitoare cu etapa 16.

În perioada de pregătire a iernii, CSO Filiaşi a susţinut 6 partide amicale, înregistrând următoarele rezultate: 5-0 cu juniorii 2006 de la CSS Craiova, 4-2 cu Viitorul Şimian, 2-1 cu Academia „Gică Popescu“ U19, 1-1 cu Jiul Rovinari, 0-1 şi 1-0 Pandurii Târgu Jiu.

Înaintea acestul meci, clasamentul Ligii 3, seria 6 arată astfel: 1. Viitorul Dăeşti 37 puncte (golaveraj 28-10), 2. CSM Slatina 36 (37-8), 3. CSM Alexandria 26 (23-16), 4. Vediţa Coloneşti 23 (19-21), 5. CSO Filiaşi 20 (21-21), 6. Sporting Roşiori 20 (20-22), 7. Petrolul Potcoava 17 (19-23), 8. Universitatea II Craiova 14 (23-19), 9. Flacăra Horezu 14 (13-28), 10. Minerul Costeşti 4 (11-46).

Cosmin Calu: „Ne gândim doar la victorie!“

Căpitanul formaţiei CSO Filiaşi, Cosmin Calu, i-a asigurat pe suporteri că toată lumea este mobilizată exemplar pentru acest joc. El este sigur că echipa antrenată de Victor Naicu va depăşi problemele de lot cu care se confruntă.

„Este primul meci oficial din miniretur şi îl aşteptăm nerăbdători. Ne-am pregătit bine din toate punctele de vedere. Ne-au dat încredere şi partidele amicale pe care le-am susţinut. De la meci la meci am jucat mai bine, ne-am mobilizat şi eu spun că suntem bine acum. Ne gândim doar la victorie! Într-adevăr avem un lot mult schimbat faţă de cel din prima parte a campionatului. Au plecat destui băieţi, dar cei care am rămas, împreună cu cei care ni s-au alăturat, cred că o să facem o treabă bună.

Repet: ne-am pregătit foarte bine. Din păcate îi avem accidentaţi pe Vîlcică şi Zamfir, plus doi suspendaţi: Fotescu şi Vlăduţ Popa. De aceea cred că o să ne fie puţin mai greu în acest prim meci, dar după o să revină şi ei şi va fi bine. Cei care intră în locul lor trebuie să se ridice la nivelul jocului. Avem încredere în ei, de asta sunt aici“, a declarat Cosmin Calu, pentru GdS Sport.

Liderul grupării CSO Filiaşi ştie că misiunea de a prinde play-off-ul Ligii 3, seria 6 (locurile 1-4), presupune un parcurs aproape fără greşeală în ultimele trei etape rămase, plus restanţa cu Petrolul Potcoava.

„Fiecare meci rămas este foarte important. Orice pas greşit ne diminuează şansele de a intra în play-off. De aceea ne-am mobilizat foarte bine. Avem un avantaj că susţinem primele trei meciuri acasă, pe terenul sintetic de la ‘Aripile’, unde ne-am pregătit toată iarna şi suntem obişnuiţi cu terenul. Sperăm să câştigăm şi să fie bine“, a comentat Cosmin Calu.

Citeşte şi: Liga 2 / CCA a stabilit brigada meciului Unirea Dej – Viitorul Pandurii Târgu Jiu

Exit mobile version